The Lord of the Rings: The Rings of Power — producenti kažu da su isplanirali svih pet sezona – serijala.com
Trenutno čitaš
The Lord of the Rings: The Rings of Power — producenti kažu da su isplanirali svih pet sezona

The Lord of the Rings: The Rings of Power — producenti kažu da su isplanirali svih pet sezona

Nakon što je Amazon predstavio prvi trailer za The Lord of the Rings: The Rings of Power vrlo vokalni dio zajednice glasno je dao do znanja svoje mišljenje o viđenom materijalu. Reakcije su pljuštale o lošem CGI-ju, bezbradim ženama patuljcima, oskvrnuću svetih Tolkienovih tekstova i slično. Znate kako to već ide.

Dvojac showrunnera i izvršnih producenata serije JD Payne i Patrick McKay sada su, svega nekoliko mjeseci prije službene premijere serije potvrdili za Empire da su isplanirali svih pet sezona serije, a da već i znaju što će biti posljedni kadar serije. Izjava koja je trebala dati do znanja da ekipa iza serije zna što radi ipak je ispala pomalo očajnička u sjeni online kontroverzi. Da se razumijemo — mi ovdje i dalje čvrsto stojimo iza teze da se apsolutno ne treba planirati serija toliko unaprijed jer je ona živi, dišući organizam koji se razvija s vremenom, kojeg treba paziti i prilagođavati ovisno o tome što funkcionira, a što ne. Od radnje do likova, sve je podložno promjenama koje su u skladu s najboljim namjerama ljudi koji rade na seriji.

Amazon je prava na priču platio 250 milijuna dolara, a od isplaniranih pet sezona trenutno su potvrđene samo prva i druga. Očekuje se da će Amazon iskeširati preko milijardu dolara kad se sve završi i podvuče. Prva sezona od osam epizoda snimljena je na lokacijama na Novom Zelandu, a produkcija se u sljedećim sezonama seli u Veliku Britaniju. Prva sezona od osam epizoda svoju će premijeru imati 2. rujna ove godine.

Pročitaj još

Mi se iskreno veselimo premijeri. Čak su i prve reakcije na viđene epizode prilično pozitivne.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861