Jezivi prvi teaser najavljuje novu seriju Rona D. Moorea – serijala.com
Trenutno čitaš
Jezivi prvi teaser najavljuje novu seriju Rona D. Moorea

Jezivi prvi teaser najavljuje novu seriju Rona D. Moorea

Ronald D. Moore dao je svoj doprinos u stvaranju Star Trek serija kakve smo voljeli te kreirao remake Battlestar Galactice koju smo obožavali, no posljednjih godina nije imao mnogo sreće sa svojim novim projektima. Njegovi piloti za Fox, NBC i ABC bivali su odbijani, a sada se vraća na Syfy serijom Helix, koja je već ranije naručena. Sada imamo prvi teaser:

…koji je upravo to, samo kratki teaser bez mnogo materijala iz same serije. Trinaest epizoda naručeno je za prvu sezonu i to bez snimljenog pilota. Moore se vraća kao izvršni producent projekta, dok će showrunnersku ulogu izgleda preuzeti Steven Maeda, scenarist prvih dviju sezona Losta, koji je radio i na Dosjeima X, CSI-u Miami, Lie To Me

Serija prati znanstvenike iz centra za kontrolu širenja bolesti koji putuju na Arktik kako bi istražili moguće širenje epidemije, a ubrzo bivaju uvučeni u borbu za život i smrt koja bi mogla uništiti čovječanstvo. Ili tako barem kaže službeni opis. Samo znamo da bi čovjek iz teasera trebao posjetiti doktora.

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861