Vijesti o oživljavanju Heroesa i Prijatelja zvuče apsurdno koliko su i nerealne – serijala.com
Trenutno čitaš
Vijesti o oživljavanju Heroesa i Prijatelja zvuče apsurdno koliko su i nerealne

Vijesti o oživljavanju Heroesa i Prijatelja zvuče apsurdno koliko su i nerealne

Svako malo netko se sjeti izmisliti priču o oživljavanju neke otkazane serije, a unazad 24 sata isplivale su vijesti koje zvuče potpuno apsurdno i nevjerojatno, iako ih društvene mreže progutaju s oduševljenjem. Svako malo uđemo u ciklus takvih priča, pa je lani u ovo vrijeme Netflix “planirao” oživjeti Terra Novu, The River i Pan Am, tri neslavno propale serije, a iz vedra neba doletjela je vijest o povratku Jericha.

Ništa od toga nije zaživjelo, kao što neće ni Prijatelji, ni Heroesi — dvije nekad popularne NBC-jeve serije. Prošli tjedan netko se sjetio napisati da je “NBC navodno potvrdio” novu sezonu Prijatelja, a preko pola milijuna ljudi spremno je to podijelilo na svojim Facebookovima. Na stranu to što je izvor potpuno sumnjiv, a originalna vijest polupismena… Naravno, stvar je kasnije demantirana s nekoliko strana, ali nema veze, izgeneriralo se klikova i tweetova.

Eto, sada TVLine piše da MSN — koji se također uključuje na tržište originalnih serija — planira oživjeti Heroese, nekad popularnu i zabavnu seriju koja je do svog kraja u četvrtoj sezoni postala predmet televizijskog ismijavanja. Heroese. Od svih ikad otkazanih serija…

2 komentara
  • Pa ako bi stvarno napravili seriju po “formuli” Heroesa ali sa svim novim likovima, ja bi bio jako zadovoljan. Prva sezona je bila nevjerojatno genijalna i zabavna. Znam da se sad vecinom spominju lose sezone kasnije (damn you, writer’s strike!), ali to ne znaci da nikada nije bila dobra. Znam da na kraju nece biti nista od toga… but a boy can dream :)

  • Meni su Heroesi bili zakon od početka do kraja. Al kod mene je stvar da se ja naviknem na glumce i “zbližim” se s njima, pa čak i kad je radnja razvodnjena nije mi dosadno. I ne znam zašto cijeli svijet ismijava tu seriju, a npr. super im je walking dead. e ta serija je ajme majko. radnja u prve dvije sezone je: je se šetam i ubijam zombije. gle, evo ljudi. sad ću se šetati s njima i ubijati zombije.
    lame. kažu da je treća bolja, ali meni se na sam spomen te ultra-kul-urbane serije budi revolt jer je serija stvarno, ali stvarno glupa.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861