Jessica Jones dobila datum premijere, prvi teaser – serijala.com
Trenutno čitaš
Jessica Jones dobila datum premijere, prvi teaser

Jessica Jones dobila datum premijere, prvi teaser

Pred dvije godine, Netflix je s Marvelom sklopio dogovor za snimanje četiriju serija i jedne mini-serije, a tek sada na red dolazi druga. Daredevil je bio vrlo dobar debitant, a sljedeća je na redu Jessica Jones, dok će potom na scenu stupiti Luke Cage i Iron Fist.

Jessica Jones je bivša superheroina koja pati od post-traumatskog stresnog poremećaja i postaje privatni detektiv. Ono bitnije, serija će svoju inspiraciju crpiti iz fantastičnog Aliasa, autora Briana Michaela Bendisa. Strip je išao kroz 28 brojeva, od 2001. do 2004. na Marvelovom MAX imprintu.

Krysten Ritter (Breaking Bad, Don’t Trust the Bitch in Apartment 23) dobila je naslovnu ulogu, a serija će uvesti i lik Lukea Cagea, superjunaka nadljudske snage čija je posebnost to što je crnac. Dobro pogođenu ulogu dobio je Mike Colter, dosada glavni antagonist u The Good Wife. Showrunner(ica) je Melissa Rosenberg (Dexter, Twilight).

David Tennant (Doctor Who, Broadchurch) ranije je dobio ulogu kao glavni negativac, dok je Carrie-Anne Moss (Matrix) također nedavno pridodana glumačkoj postavi.

Netflix je konačno objavio i datum premijere — 20. studenog — zajedno sa prvim teaserom:

2 komentara
  • “serija će uvesti i lik Lukea Cagea, superjunaka nadljudske snage čija je posebnost to što je crnac” – kvragu što je ovo rasistično.
    luke cage, ili poznatiji kao power man, ima kožu neprobojnu na metke, eksplozije, kiselinu i slične stvari, bit će uveden u seriju jer je, bar po stripovima, muž od jessice jones

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861