Igra prijestolja, pregled trećeg tjedna snimanja u Dubrovniku – serijala.com
Trenutno čitaš
Igra prijestolja, pregled trećeg tjedna snimanja u Dubrovniku

Igra prijestolja, pregled trećeg tjedna snimanja u Dubrovniku

Nakon tri tjedna snimanja, sve rijeđe stižu fotografije sa setova. Domaći mediji su izgubili interes, ali i nama su lagano dosadile. “Jep, to je definitivno Peter Dinklage okružen hrpom statista.” “Aha, hrpa statista koje prvi put vidimo.” Hej, HBO, spremni smo za neki konkretan trailer ili barem službenu fotografiju Emilie Clarke. Kad god vama odgovara. No kad smo već počeli s redovitim pregledima, obavit ćemo i ovaj ukratko.

Jedina konkretna stvar koju imamo za podijeliti ovog tjedna je zgodna i podugačka kompilacija fotografija i isječaka sa setova. Šteta što je malo lošasta slika, ali hej, nije da smo u poziciji prigovarati.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5Dq_hxOEyUo[/youtube]
7 komentara
  • Dany je ful zgodna s normalnom kosom. A i bas je slatka i djeluje ful simpaticno… bomboncic :)

    Samo kaj je nebi prepoznao bez perike da nisam vidio ove slike

  • Ej Krešo pa zakaj nisi pitao ekipu da malo podijeli iskustva iz prve ruke s nama tu, meni je bilo zanimljivo čuti kako, što, kaj jer poznajem jednog od ovih sretnika sa slika kaj se dočepao Danaerys.. Navodno je cura skroz simpa i draga… To kaj joj slava nije udarila u glavi je jš jedan velki plus…

    • Iskreno, nisam se ni sjetio, a i malo mi je blesavo gnjaviti decke, kakva je Clarke uzivo… Mislim, big deal, djeluje simpaticno i prizemljeno, nije da je to neka boom vijest :))

      • Pa nisam niti rekao da je velka vijest, al velim, meni je bilo zanimljivo čuti tak par stvari i utisaka da mogu.. Ono zakaj ne. Da je barem bilo vremena da odem do Dubrovnika ja bi joj poklonio bajadere i i pola kila janjetine s mašnom :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861