HBO već radi na četiri nove Game of Thrones serije – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO već radi na četiri nove Game of Thrones serije

HBO već radi na četiri nove Game of Thrones serije

Nastojao je HBO čim duže odgađati kraj Igre prijestolja, no kompromis s autorima je postignut lani i bit će to iduće ljeto, skraćenom sezonom od šest epizoda. No, najpopularnija serija današnjice vrlo će vjerojatno dobiti svog nasljednika — HBO je organizirao scenarističku igru prijestolja gdje će se četverac scenarista boriti za pravo snimanja nove serije. Razvijat će četiri različita prijedloga za, jasno, četiri nove potencijalne serije — a HBO će potom birati kojim će smjerom razvijati franšizu.

Trenutni showrunneri Dan Weiss i David Benioff su zasad etiketirani kao izvršni producenti i nemaju prste u razvoju serija, dok će George R.R. Martin imati određenu ulogu, kao novi izgovor za prokrastinaciju od pisanja romana.

Malo je poznato o samim scenarijima, osim njihovih autora — nepoznato je hoće li to biti nastavci priče, smješteni u prošlost ili spin-offovi sa postojećim likovima. Angažirani scenaristi su Max Borenstein (Kong: Skull Island i Godzilla), Jane Goldman (Kick-Ass), Brian Helgeland (L.A. Confidential) te Carly Wray (Mad Men, The Leftovers), a nitko od njih dosad nije radio na Igri prijestolja.

Sedma sezona stiže 16. srpnja.

https://youtu.be/JxWfvtnHtS0

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861