Game of Thrones: poster sezone u kojoj umiru likovi preživjeli u knjigama – serijala.com
Trenutno čitaš
Game of Thrones: poster sezone u kojoj umiru likovi preživjeli u knjigama

Game of Thrones: poster sezone u kojoj umiru likovi preživjeli u knjigama

PR-ovska mašinerija HBO-a je u punom zamahu u iščekivanju nove sezone Igre prijestolja, a konačno je objavljen službeni poster nove sezone koja ćreće sredinom travnja. Odbjegli Tyrion i Danyjin golemi zmaj dominiraju tmurnim, jednobojnim posterom:

game_of_thrones_poster

Game of Thrones — serija, dakle — već se ranije odvajala od pisanog predloška Georgea R. R. Martina, čak ubijala neke rubne likove koji su i dalje živi u romanima, a sam autor najavljuje da će se nova sezona najviše dosad odvojiti od njegovog rada: “Umrijet će likovi koji ne mumiru u knjigama, tako da će sada i čitatelji romana biti nezadovoljni. Svi bi trebali biti dodatno oprezni.”

Peta sezona okvirno prati radnju iz četvrtog (A Feast for Crows) i petog (A Dance with Dragons) romana, dok Martin trenutno (kao) radi na šestoj i pretposljednjoj knjizi iz serijala, koja vjerojatno neće izaći ove godine. Sasvim je sigurno da će serija sustići i prestići Martina, čiji tempo pisanja sugerira da saga neće biti gotova u ovom desetljeću. Serija je već obnovljena za šestu sezonu, a glumci imaju ugovore i za sedmu. Peta sezona kreće 12. travnja.

Evo i trailera, za one koji su ga dosad propustili:

https://www.youtube.com/watch?v=wViILXQfX7Y

Plus, par posljednje objavljenih teasera i službenih videa:

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861