Flash navraća u Arrow, CW planira spin-off seriju – serijala.com

Flash navraća u Arrow, CW planira spin-off seriju

Barry Allen navratit će u Starling City iduće sezone, a CW se nada širenju svoje stripovsko-televizijske ponude novom serijom.

 1. babea44713 says:

  Hehe, lokalna videoteka u mom kvartu se nekoć specijalizirala za američke serije neobjavljene na našim televizijama. Točno se sjećam poratnih 90-tih kad smo dolazili kući sa hrpom videokazeta pod rukom i onda gledali maraton tih novih serija u očajnom beskonačno puta kopiranom VHS izdanju.

  Uglavnom jedna od tih serija je bio i ovaj Flash, koji nam je bio odličan, ali ipak ne tako dobar kao Hulk sa Lou Ferrignom. Pitam se da li bi danas te serije uopće smatrao gledljivima…

 2. Jor El says:

  Koji su to manijaci, taj CW i općenito Warneri i DC. Oni stvarno žele uništiti čitav DC shared universe ovakvim smečarskim serijama za balavce, umjesto Marvelovog pristupa. Uostalom, mogli ste spomenuti i to kako je izgledan i Flash film nakon Batman/Man of Steela, a prije JLA.

 3. Adriancija says:

  Moja reakcija na ovu vijest i općenito na spin-offove koji su najavljeni u posljednje vrijeme izgleda otprilike ovako:

  http://i.imgur.com/aOarW.gif

 4. DopeJam says:

  Meni je arrow dobra serija. A smallville je bila super, s obzirom kad je pocela, bila je vrh. Naravno sa danasnjeg gledista naivna ali i dalje vrhunska. Prije Smallville me bolilo K za supermena, jer mi je bio nepristupacan kao karakter. Dok ga u seriji naprave vise ljudskim, sto je super. Pogotovo njegov odnos sa lexom. LEx je zasad u smallvillu najbolja verzija lexa. Pa njegov otac….a tek lana. TAkodjer mi je arrow odlicna serija, nisam ocekivao puno pa sam dobio i vis eod ocekivanog.

 5. Frenky says:

  Arrow je odlicna serija. moze se svidit i onima koji nisu fanovi superjunaka. puno bolja od smallvilla.
  nego koji je to spin-off supernaturala. Supetnatural mi je mozda cak i all time favorit serija

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *