Flash navraća u Arrow, CW planira spin-off seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
Flash navraća u Arrow, CW planira spin-off seriju

Flash navraća u Arrow, CW planira spin-off seriju

I dok je CW čekao osam sezona da napravi spin-off Supernaturala, s Arrowom ne gube vrijeme. Lanjski superherojski debitant imao je vrlo uspješnu sezonu (u okviru CW-a), pa će mreža brže-bolje iskoristiti popularnost serije da stvori spin-off. Čelnik mreže Mark Pedowitz danas je potvrdio da mreža planira seriju o još jednom, čak popularnijem DC-jevom superheroju: Flashu.

Plan je sličan Supernaturalovom spin-offu: uvesti lik Flasha u drugoj sezoni serije te ga potencijalno “odvrtjeti” prema vlastitoj seriji. Koncept zasad razvijaju su-autori Arrowa, Greg Berlanti i Andrew Kreisberg. Flash se dosad pojavljivao pod četirima različitim imenima, dok će u Starling City na pivu s Oliverom Queenom navratiti Barry Allen.

http://www.youtube.com/watch?v=yWW6R8rzcZA

Širenje DC-jeve stripovske ponude na televiziju nije nelogično kada znamo da Warner Bros. — u čijem se vlasništvu nalazi DC — također posjeduje polovicu CW-a. Otuda i “W” iz naziva. Neće to biti ni prvo pojavljivanje Barryja Allena na televiziji. Početkom devedesetih na CBS-u je išla 22-epizodna serija otkazana nakon prve sezone, a također, Flash-klinac viđen je par puta u Smallvilleu pod imenom Bart Allen, koristeći alias Impulse.

5 komentara
  • Hehe, lokalna videoteka u mom kvartu se nekoć specijalizirala za američke serije neobjavljene na našim televizijama. Točno se sjećam poratnih 90-tih kad smo dolazili kući sa hrpom videokazeta pod rukom i onda gledali maraton tih novih serija u očajnom beskonačno puta kopiranom VHS izdanju.

    Uglavnom jedna od tih serija je bio i ovaj Flash, koji nam je bio odličan, ali ipak ne tako dobar kao Hulk sa Lou Ferrignom. Pitam se da li bi danas te serije uopće smatrao gledljivima…

  • Koji su to manijaci, taj CW i općenito Warneri i DC. Oni stvarno žele uništiti čitav DC shared universe ovakvim smečarskim serijama za balavce, umjesto Marvelovog pristupa. Uostalom, mogli ste spomenuti i to kako je izgledan i Flash film nakon Batman/Man of Steela, a prije JLA.

  • Meni je arrow dobra serija. A smallville je bila super, s obzirom kad je pocela, bila je vrh. Naravno sa danasnjeg gledista naivna ali i dalje vrhunska. Prije Smallville me bolilo K za supermena, jer mi je bio nepristupacan kao karakter. Dok ga u seriji naprave vise ljudskim, sto je super. Pogotovo njegov odnos sa lexom. LEx je zasad u smallvillu najbolja verzija lexa. Pa njegov otac….a tek lana. TAkodjer mi je arrow odlicna serija, nisam ocekivao puno pa sam dobio i vis eod ocekivanog.

  • Arrow je odlicna serija. moze se svidit i onima koji nisu fanovi superjunaka. puno bolja od smallvilla.
    nego koji je to spin-off supernaturala. Supetnatural mi je mozda cak i all time favorit serija

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861