“Supernatral dobiva spin-off” vijest je koju bismo očekivali ranije – serijala.com
Trenutno čitaš
“Supernatral dobiva spin-off” vijest je koju bismo očekivali ranije

“Supernatral dobiva spin-off” vijest je koju bismo očekivali ranije

Supernatural je debitirao 2005. godine, ove jeseni ulazi u devetu sezonu, još uvijek je među najgledanijim CW-ovim serijama te ima vrlo privrženu i aktivnu zajednicu fanova. Kako onda ovu vijest pišemo nakon što je već prošlo osam sezona, a jedan Chicago Fire dobiva spin-off nakon prve. Kojeg nitko nije ni tražio.

Detalji su zasad šturi, ali TVLine.com doznaje da CW razvija projekt koji je prvotno najavio izvršni producent Bob Singer tijekom press eventa na jučerašnjem posljednjem danu Comic-Cona. Razvoj serije još je u ranoj fazi, ali navodno će krajem iduće sezone biti predstavljen novi lik koji bi trebao povesti novu spin-off seriju. Dvadeseta epizoda devete sezone poslužila bi kao takozvani “put pilot”, podmetnuta testna epizoda potencijalne serije.

Braća Winchester 15. listopada nastavljaju loviti natprirodno, ili koje divne stvari već rade u ovim poodmaklim sezonama, a deveta sezona imat će 23 epizode.

5 komentara
  • volim ih i nakon 9 sezona,al sumnjam da bude dobar spin off,još me drži razočaranje Scrubs 9. sezonom, uh.

      • ja gledam na nju tak. puni naziv je Scrubs Medical School (tak nekaj) a glumačka postava je većinom nova i drugačija i uh,loša. :D

  • ak mogu stavit spin off na vampire diares, onda ovo sto posto može proć. Mada bih već volio da Supernatural završi, prije nego se počne srozavat kvaliteta serije. Pomalo se već gubi tema za rad, takoreći. Mislim da nakon anđela više neće biti ičega…

    • Ima jos mogucnosti da se produzi supernatural npr, sva ona bica koja su postojala priej krstenja kako ih je dante stavljao u krugove pakla, to moze biti zavrsna i naravno, oslobodenje lucifera sa svojim bratom koji se bori u kavezu i u zavrsnog krugu je pakla, ima tu jos mnogo toga samo zavisi kvaliteta kolika ce biti i novaca za efekte, supernatural je dosta usko usao sto se tice vjerske tematike i tu postoji mnogo toga za min jos 2 socne sezone ;)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861