Dexter ipak ide dalje: Showtime planira spin-off seriju – serijala.com

Dexter ipak ide dalje: Showtime planira spin-off seriju

Predsjednik mreže otkrio je planove za razvoj nove serije temeljene na Showtimeovoj uspješnici koja završava ovog ljeta.

 1. dalibor says:

  najbolja serija svih vremena,definitivno!

  • Ezra says:

   Um. Ne. Ni govora. U najboljim danima medju boljim serijama, ali ti dani su izgubljeni poput kapi suza u kisi.

   • dalibor says:

    slažem se da je serija pre razvučena i da je malo otišla u krivom smjeru

    • Ezra says:

     Kako onda tvrdis da je najbolja serija ikada? :) Pretpostavit cu da si mlad i da te ceka jos puno gledanja serija :)

     • dalibor says:

      haha…slazem se ono što sam naveo ali mi je i s tim opet najbolja :) imam dosta godina i serija pod nogama :)

 2. oKRamxII says:

  Četvrta sezona Dextera definitivno je bilo jedno od boljih ostvarenja kod mene što se serija tiče, nakon toga naprosto nije to “to”. Čak možda ako pogledamo površno cjelokupnu priču do sada, ne zvuči loše, svaka sezona je uvijek imala neku tematiku koja se provlači (osma sezona kako zasad stvari stoje “glava” odnosno psiha, sedma sezona ljubav, šesta religiju itd.), ali problem je što su te sezone ponudile dosta klišeja i očekivanih raspleta (malo čak i na procedural zna vući) što recimo (samo radi usporedbe) u četvrtoj sezoni nije bio slučaj, referiram se tu prvenstveno na kraj.

  No daleko od toga da je Dexter sada loš, samo se izlizao pa je radi toga dobro da se ova priča zaključi, nadam se da ćemo dobiti dobar zaključak.

  Što se spin-offa tiče stvarno nemam ideju koga bi se uzelo niti ima li to smisla, ali možda nam kraj serije otkrije odgovor na to pitanje.

  ps. Quinna i Batistu staviti u Men of Certain Age :D

 3. Slaven says:

  Gledajući osmu sezonu sedmu sezonu cijenim još više iako je ne bi gurao uz bok prvim četiri, eventualno da u najboljim trenucima. Ali, osma je za sada jako nategnuta pa i glupa.

 4. maxmaxb says:

  Ako sve ostane kako jest, Dexter taman neće dosegnuti 100 epizoda (stat će na 96). Što se tiče spin-offova, Masuka bi mogao imati neku serijicu tipa Psych. Spin-off s Deb baš i nema smisla – mislim, brat joj je masovni serial-killer, i ona je killer – serija u kojoj bi zaboravila svoju životnu priču bi bila neuvjerljiva. Osim eventualno ako ne nastavi bratovim stopama. Batista-Quinn? Blah… I ovako su dosadni i naporni u Dexteru – tko bi njih htio gledati u seriji koja se vrti oko njih? S druge strane, Batistina sekica ja jaaaaako simpatična. :-) Zašto ne njoj dati seriju u kojoj će odgajati Dexterovog klinca, nakon što Dextera upucaju ili osude na smrtnu kaznu a Deborah zatvore u rešt? Ako bi trebao ići koji spin-off, glasam za Masuku.

  • konkvi says:

   :| , bolesne ideje. sekica je koma br. dva, napor bla bla bla :D,i još dat joj maloga koji bi trebao biti tatina kopija, jednog dana naravno. ma daj, užas….

 5. maxmaxb says:

  BTW jeste primijetili da Dexter više nema izraženu pozadinsku glazbu? Jedna stvar koja je bila karakteristična za rane epizode je izvrsna glazba koja je značajno pojačavala atmosferu. Sad je glazba sporadična, tiha, bezlična, generička. Novije sezone su mi zbog toga malo prazne – ono, umjesto da čuješ prepoznatljivu glazbenu podlogu u policijskoj stanici, čuješ “tišinu” – lažnu (generičku) atmosferu s razgovorima na telefonima, šuškanjem papira, premetanjem fascikala po stolu…

 6. tsoG says:

  Evo se u danasnjoj epizodi otkrila glavna uloga u spin-offu! And it SUX!!!:(

 7. konkvi says:

  uopće ne razmišljam naj ovo ili ono, bila je jako dobra, sa lošim i boljim sezonama. za sada je i ova zadnja sasvim u redu.
  hana je blac spot serije, nikako ne paše, glumica i lik kao da su pali s marsa u seriju. zašto nisu vratili lumen! jedini ženski lik po mjeri dextera :D :). a ovaj užas su vjerojatno vratili jer će doći do sukoba sa deb, u finale itd..

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *