Falling Skies – najave – serijala.com
Trenutno čitaš
Falling Skies – najave

Falling Skies – najave

Falling Skies, novi SF-a Stevena Spielberga kreće za tri mjeseca, a da vas zabave u međuvremenu, evo nekoliko (relativno friških) najava. Začudo, TNT se nije sramio prikazati dosta vanzemaljsko-invazijske akcije. Prema najavama, serija izgleda kao V, kad bi se Visitori više bavili samom invazijom, nego spletkarenjem, spolnim općenjem sa ljudima i potragom za ljudskom dušom. Mi se samo nadamo da će Falling Skies biti pametnije osmišljen i napisan, jer V-jeve epizode djeluju kao da su napisane na scenarističkim vikend-radionicama. U osnovnoj školi.

Dakle, drugi ovogodišnji Spielbergov SF – zapravo prvi, pošto je Terra Nova odgođena – bavi se događajima šest mjeseci nakon vanzemaljske invazije na Zemlju. Seriju producira Spielbergov studio DreamWorks, a ukoliko ćemo suditi po najavama, CGI-ja, ganjanja vanzemaljaca i velikih brodova nad razrušenom Zemljom neće nedostajati. Noah Wyle i Moon Bloodgood u glavnim su ulogama.

Za razliku od Terra Nove, ovdje je Spielberg potpisan kao su-kreator, a po najavama, ovo izgleda kao nešto što bi on napravio. Premijera je na rasporedu 19. lipnja uz dvosatnu epizodu. Trailer, kratki clip sa Vulturea te TV reklame u nastavku:

Ostale televizijske promo reklame manje-više sadrže isti materijal iz trailera, a najavljuju priču iz pogleda par različitih likova:

Pročitaj još

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861