EW: Novi detalji za nadolazeći Star Trek: Picard – serijala.com
Trenutno čitaš
EW: Novi detalji za nadolazeći Star Trek: Picard

EW: Novi detalji za nadolazeći Star Trek: Picard

Pred sam početak Comic-Cona — EW je dobio ekskluzivne detalje o Picardovoj novoj seriji. Nakon što je prije samo tjedan dana stigao vinograd na posteru — Alex Kurtzman i Michael Chabon podijelili su šačicu novih detalja nadolazeće serije.

Ako ste se bojali da će Jean-Luc provoditi vrijeme okopavajući svoje poljoprivredno zemljište i proizvoditi grožđe — prevarili ste se. Ako je uopće bilo pitanje, da, Picard će se otisnuti u svemirska prostranstva i pokušat će “ispraviti određenu nepravdu”. Dvojac izvršnih producenata nije htio potvrditi hoće li se nova serija odvijati na međuzvjezdanom brodu, ali definitivno hoće, osim ako Picard ne namjerava pedalinom krenuti među zvijezde.

Ovoga puta poznati kapetan neće biti član Zvjezdane Flote Ujedinjene Federacije Planeta, ali stara poznanstva dobro će iskoristiti. Chabon i Kurtzman ne isključuju mogućnost povratka nekih starih favorita, ali do sada još nisu potvrdili nikoga iz “Nove generacije”. Star Trek: Picard bit će serijaliziran na način na koji “Nova generacija” nije bila, a ovih osam epizoda sačinjavat će “prvu sezonu” serije što ne znači da će nužno biti i druge sezone.

Michael Chabon također je potvrdio da je Patrick Stewart “bolji nego ikad prije i da ga je jednostavno zadovoljstvo gledati kako radi”. Star Trek: Picard će u subotu imati panel u legendarnom Hall H na ovogodišnjem Comic-Conu na kojem će se pojaviti većina glumaca i producenata. Očekujemo i novi video materijal.

Pročitaj još

https://www.youtube.com/watch?v=IGijGIZrGKc

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861