Dobre vijesti s HBO-a: Drugi Game of Thrones prequel projekt je naručen – serijala.com
Trenutno čitaš
Dobre vijesti s HBO-a: Drugi Game of Thrones prequel projekt je naručen

Dobre vijesti s HBO-a: Drugi Game of Thrones prequel projekt je naručen

Klasična navlakuša. Prvo jedna loša, pa onda jedna dobra vijest s Home Box Officea. Naravno — ovisno iz kojeg kuta gledate. No, bilo kako bilo, HBO je jučer objavio da su ipak naručili jedan spin-off projekt iz svijeta “Igre prijestolja”.

Casey Bloys, predsjednik programa na HBO-u jučer je slavodobitno najavio novu seriju koju će režirati veteran “Igre prijestolja” Miguel Sapochnik, a Ryan Condal (Colony) bit će izvršni producent i showrunner. Bloys je potvrdio da će nova serija nositi naslov House of the Dragon, ali i da će priča pratiti ideje Bryana Cogmana i knjigu Georgea R.R. Martina.

Podsjetimo, prije par mjeseci George R.R. Martin i Ryan Condal napisali su scenarij o događajima 300 godina prije onih koje smo gledali u “Igri prijestolja” u vremenu kada je obitelj Targaryen bila strah i trepet Westerosa i kada su zmajevi slobodno letili kontinentom. Priča će pratiti početke dinastije i temeljit će se na Martinovoj knjizi “Fire & Blood” koja pak prati Aegona Targaryena, tvorca Željeznog prijestolja. Ryan Condal poznat je kao scenarist USA-jeve otkazane serije, Colony.

Od dva potencijalna projekta ovaj je… pa nešto sitno zanimljiviji, ali vidjet ćemo kako će sve to ispasti. House of the Dragon je zaradio deset epizoda za prvu sezonu koja neće tako skoro krasiti male ekrane.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861