CW razvija Vampire Diaries spin-off – serijala.com
Trenutno čitaš
CW razvija Vampire Diaries spin-off

CW razvija Vampire Diaries spin-off

Trebalo im je iznenađujuće dugo, zapravo. CW će pokušati razviti spin-off svoje trenutno najuspješnije serije, The Vampire Diaries. Mreža je najavila da će ovosezonska epizoda, planirana za 25. travnja, poslužiti kao takozvani “backdoor pilot” nove serije. Odnosno, koncept i likovi nove serije bit će predstavljeni u epizodi koja je dio tekuće sezone.

Kaže službena najava — i oprostit ćete ako promašimo neke pojmove, obzirom da nismo naročiti fanovi serijala — nova serija pratit će “originalnu obitelj”, odnosno originalne vampire te u glavnu ulogu smješta Josepha Morgana (Klaus). Također, Phoebe Tonkin, koja je sa The Secret Circlea prešla na Vampirske dnevnike, bila bi dio potencijalne nove serije.

Trenutna showrunnerica The Vampire Diariesa, Julie Plec, bila bi showrunnerica novog projekta — pod uvjetom da zaživi, no autor matične serije, Kevin Williamson, neće sudjelovati u razvoju. Trenutno čekamo premijeru njegove nove serije, The Following.

Preklanjski The Secret Circle bio je marginalno povezan sa serijom, u smislu da je baziran prema knjigama iste autorice, no dvije serije nikad se nisu preklapale.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861