Blizu je kraj čekanju, Twin Peaks ima datum premijere – serijala.com
Trenutno čitaš
Blizu je kraj čekanju, Twin Peaks ima datum premijere

Blizu je kraj čekanju, Twin Peaks ima datum premijere

Ako vas je nevjerica obuzimala i nakon teasera, najava i reklama — stvar je sad korak bliže realnosti. Showtime je objavio datum i vrijeme premijere dugo očekivanog povratka kultnog Twin Peaksa. Bit će to 21. svibnja u 21 sat po tamošnjem vremenu, premijera će biti dvosatna, a odmah potom će Showtime na digitalnoj platformi objaviti još i treću te četvrtu epizodu. Ukupno je 18 epizoda najavljeno za povratničku mini-seriju, formalno treću sezonu.

“It’s really happening”, uzviknuo je David Nevins, čelnik Showtimea, na presici pred okupljenim novinarima tijekom executive panela na TCA press turneji.

It’s Happening!

Kaže dalje Nevins, ovo što ćemo gledati na proljeće je zatvorena, zaokružena cjelina planirana kao takva, no ne isključuje njen nastavak — vjerojatno u nadi da će Lynch reći ‘da’, kao što ni mi ne isključujemo mogućnost da ćemo jednog dana popiti kavu s Annom Kendrick na Manhattanu.

Nije ovo ni reboot, ni remake, već nastavak. Mini-serija se nastavlja 25 godina nakon istrage ubojstva Laure Palmer, a radnju pokreće FBI-jev pronalazak golemog dosjea sa dokumentima o gradiću i samom slučaju, tajnim dokumentima, nalazima obdukcije… Mark Frost, koautor serije, napisao je i knjigu “The Secret Lives of Twin Peaks” koja popunjava prazninu između sezona.

Manje-više svi akteri iz originala su tu — osim što Lynch režira sve epizode, a zajedno s Markom Frostom ih piše — glumačka postava je kombinacija bitnih starih likova sa hrpom poznatih gostiju. Kyle MacLachlan kao specijalni agent Dale Cooper, Mädchen Amick, Dana Ashbrook, David Duchovny… ali ne i Lara Flyn Boyle, koja je odbila povratak. Nova lica su Naomi Watts, Ashley Judd, Amanda Seyfried, Laura Dern, Michael Cera, Trent Reznor, Jane Levy, Robert Knepper, Jim Belushi… Lista ide dalje unedogled.

Najiščekivanije serije 2017. godine

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861