Trailer: Peta i zadnja sezona Bates Motela dolazi u veljači – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Peta i zadnja sezona Bates Motela dolazi u veljači

Trailer: Peta i zadnja sezona Bates Motela dolazi u veljači

Zadnja sezona prequela kultnog filma Psycho Alfreda Hitchcocka o mladom Normanu Batesu i njegovoj majki Normi će se uvelike približiti svojem originalu u finalnih deset epizoda s nekim iznenađujućim gostujućim ulogama.

Autori serije su od početka imali plan za pet sezona sa specifičnim i zadovoljavajućim krajem koji će se djelomično razlikovati od originalnog filma jer je Bates Motel uvijek bila priča za sebe. Adaptacija će između ostalog rekreirati ubojstvo Marion Crane pod tušem, vjerojatno najpopularniju scenu iz filma Psycho, a njezinu ulogu je prihvatila dugogodišnja obožavateljica serije Rihanna.

Freddie Highmore i Vera Farmiga su i dalje u vodećim ulogama Normana i Norme, a u nadolazećoj sezoni će se moći savršeno vidjeti Normanov prijelaz iz čudnog lokalnog dječaka u jezivog poremećenog ubojicu s vječnom borbom njegovih dvaju ličnosti – svoje majke i njega samog. Premijera je nedavno zakazana za 20. veljače što je usporedno s proteklim sezonama najranije dosad, dok je izvršni producent Carlton Cuse najavio kako će nekolicinu epizoda režirati i neki od glumaca poput Highmorea, Nestora Carbonella te Maxa Thieriota.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861