Bates Motel ostaje otvoren i u trećoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
Bates Motel ostaje otvoren i u trećoj sezoni

Bates Motel ostaje otvoren i u trećoj sezoni

Na polovici emitiranja druge sezone, kabelska mreža A&E odlučila je počastiti svog ključnog dramskog igrača, Bates Motel, novom sezonom.

Treća će se sezona također sastojati od deset epizoda, a na male će ekrane stići početkom iduće godine. Vijest stiže nekoliko tjedana nakon što je mreža s rasporeda povukla novu kriminalističku seriju Those Who Kill i to nakon samo dvije iznimno slabo gledane epizode. Upravo je Bates Motel trebao poslužiti kao odskočna daska za Those Who Kill, pomaknuvši se na raniji termin u 21h, što je seriju izložilo puno većoj konkurenciji. No, s Killom van rasporeda, Motel se vratio na svoj stari termin u 22h i stabilizirao svoju gledanost na lanjski nivo.

S A&E-a pršte sami komplimenti o uspjehu serije, no gledanost je ili jednaka ili niža od gledanosti triput jeftinijih reality showova koji dominiraju rasporedom mreže, kao što su kontroverzni Duck Dynasty i razni spinoffi Storage Warsa.

4 komentara
  • Spomenuti realityji su došli glave i simpatičnu ljetnu seriju The Glades, koju su vodeći iz A & E – a okrutno i hladnokrvno otpisali nakon 4. sezone, pa se i ona pridružila zloglasnoj skupini serija koje su završile opakim cliffhangerom. Bates Motel kvalitetom koketira s trashom, pa se iskreno nadam da će takva sudbina zadesiti i nju, jer nije zaslužila ni drugu, a kamoli treću sezonu.

  • Prvi sezonu odgleda stalno očekujući nešto i makon 2 epizode 2 sezone ipak odusta jer se nisu nimalo poboljšali, serija je smeće teško

    • Kako je ono išao naslov teksta na AV Clubu svojedobno? “Self-awareness, pop-culuture’s get out of jail free card”.
      Tako nešto. Istina je to.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861