American Horror Story: Jessica Lange vratit će se i u drugoj sezoni – serijala.com
Trenutno čitaš
American Horror Story: Jessica Lange vratit će se i u drugoj sezoni

American Horror Story: Jessica Lange vratit će se i u drugoj sezoni

Ako planirate nastaviti gledati American Horror Story i u drugoj sezoni – dobre vijesti. Logične i očekivane, čak. Glumica koja je bila jedanini zbilja svijetli dio prve sezone ovog trash-festa vratit će se i u drugoj sezoni, nakon što su autori najavili potpuno novu priču i glumačku postavu za iduću sezonu.

Najavio je to autor serije, Ryan Murphy, tako potvrdivši nagađanja da će Lange biti među najavljenih dvoje-troje glumaca koji će ostati uz seriju. Podsjećamo, Murphy i mreža FX po završetku prve sezone najavili su potpuno novu radnju i glumačku postavu za drugu sezonu. Priča o ukletoj kući i obitelji Harmon je završena, a Murphy će se posvetiti istraživanju drugih perverzija američke horor-povijesti.

Lange je nedavno osvojila Zlatni globus i nagradu Udruženja glumaca, pa je njen ostanak sasvim logičan i očekivan. Pozitivan, nadasve. Iako bi još poneko poznato ime moglo navratiti u idućoj sezoni, to neće biti Connie Britton, Dylan McDermott ni Taissa Farmiga, jer Murphy je ranije rekao da Harmonovi nisu među glumcima o čijem se povratku pregovara.

Pročitaj još

American Horror Story vraća se drugom sezonom najvjerojatnije početkom iduće jeseni, a nova sezona imat će epizodu više od prethodne, trinaest.

3 komentara
  • drago mi je zbog jessice lange stvarno je super u seriji,meni je ova serija moj guilty plesure hahahhaa

  • još jedan razlog zakaj počet gledat i drugu sezonu, ma kog ja lažem gledo bi je i bez jessice da vidim kom će prije prekipjet, meni il ryanu :D

  • meni je isto ova serija ok (za ubiti vrijeme kasno navecer).gledat cu drugu sezonu.i drago mi je da nema harmonovih jer mi je bracni par uzasno isao na zivce.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861