AMC naručio Preacher seriju, objavio prvi poster – serijala.com
Trenutno čitaš
AMC naručio Preacher seriju, objavio prvi poster

AMC naručio Preacher seriju, objavio prvi poster

Blasfemični i popularni strip Preacher dobit će svoju televizijsku ekranizaciju, zahvaljujući Sethu Rogenu i Evanu Goldbergu koji su gurali projekt, te AMC-u koji je sada naručio prvu sezonu serije. U pitanju je deset jednosatnih epizoda, a datum premijere, naravno, još uvijek nije zacrtan. Vjerojatno će biti negdje tijekom iduće godine.

Preacher je priča o Jesseju Custeru, propovjedniku iz Texasa kojeg obuzme Genesis, biće natprirodnih moći koje je stvoreno neodobrenim odnosom anđela i demona i koji traži samog Boga, koji je iz nekog razloga napustio Nebo i otišao. Donosi razne teme religije, morala i ljudskog stanja, prost je, nasilan i blasfemičan. Prvi broj objavljen je 1995. godine.

Rogen i Goldberg će režirati pilot, dok scenarij piše Sam Catlin, scenarist deset epizoda Breaking Bada između druge i pete sezone. Glavnu ulogu dobio je engleski glumac Dominic Cooper, koji je nedavno glumio Howarda Starka u Marvelovoj Agent Carter te autora Jamesa Bonda u mini-seriji Fleming: The Man Who Would Be Bond.

Rogen je na Twitteru objavio i poster nove serije:

2 komentara
  • nikad nisam mogao prožvakat tog preachera, hellblazer mi je bio više kul, vjerovatno stabilnija budučnost za razliku od constantina, malo ironično pošto je ennis autor oba serijala, možda dolazi njegovo doba, možda nekome padne na pamet napravit judge dredd seriju, možda bi to bilo kul

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861