Amazon obnovio povijesnu fikciju Man In the High Castle – serijala.com
Trenutno čitaš
Amazon obnovio povijesnu fikciju Man In the High Castle

Amazon obnovio povijesnu fikciju Man In the High Castle

Netflix je i dalje zlatni standard streaming servisa, no Amazon također ima par svojih aduta. I dok je Transparent za sad kritički najhvaljeniji te uz to pokupio ponešto legitimnih priznanja od nagrada poput Emmyja ili Zlatnih globusa, dosad najuspješnija serija im je The Man In the High Castle. I sad je obnovljena za drugu sezonu.

Adaptacija romana Philipa K. Dicka povijesna je fikcija smještena u šezdesete, svijet gdje su Saveznici izgubili Drugi svjetski rat, a Amerika je podijeljena na japansku i njemačku vlast.

Nema puno riječi o broju epizoda za drugu sezonu, ali pretpostavimo da će biti isti kao i u prvoj, dakle deset.

Brzo po objavi obnove Amazon se pohvalio istaknuvši da se radi o njihovoj najgledanijoj seriji dosad, što doduše nije baš toliki poduhvat, obzirom da je zasad daleko najeskponiraniji (u mainstreamu), a Transparent nije baš marketinški lagan.

5 komentara
  • Volim knjigu ali ova serija mi je poslije zanimljivog pilota stvarno dosadna, kao da se vuče bez cilja a likovi su pogotovo nerazrađeni i nezanimljivi – dešavaju im se tragične stvari ali kao gledatelju me uopće nije briga. Doduše, tek sam na trećoj epizodi, nadam se da poslije postane bolje?

  • Jeli netko gledao do kraja?U razmišljanju sam bili je sad pogledao preko praznika, pa me zanima imali preporuka.

    • ja sam je pogledao do kraja. Hoces iskreno ne dešava se nista posebno. I ostale epizode su malo dosadnikave. Premda pojavljuju se neke scene koje vučeju na sf. Naprimjer oni filmovi koje skrivaju. oni pripadaju našoj stvarnosti. u 10 epizodi Jedan od Japanaca (onaj na visokom polozaju zaboraivo sam ime) pri kraju te epizode vidi našu stvarnost u njegovom vremenu kao neka vizija. Volim takve vremenske i alternativne stvari mozda se u idučoj sezoni pobolšaju.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861