Amazon: The Tick se vraća u veljači, a The Man in the High Castle kasnije ove godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Amazon: The Tick se vraća u veljači, a The Man in the High Castle kasnije ove godine

Amazon: The Tick se vraća u veljači, a The Man in the High Castle kasnije ove godine

Zadnjih godina sve popularniji njujorški Comic-Con iznjedrio je nekoliko zanimljivih novih trailera za nadolazeće sezone novih, ali i povratničkih serija. Pored Jacka Ryana i Marvelovih Runaways, Amazon je kratko predstavio i drugi dio prve sezone Ticka i sneak peak za treću sezonu The Man in the High Castle.

The Man in The High Castle je adaptacija romana Philipa K. Dicka, povijesna fikcija smještena u šezdesete, svijet gdje su Saveznici izgubili Drugi svjetski rat, a Amerika je podijeljena na japansku i njemačku vlast.

Amazon se prošle godine hvalio kako je riječ o njihovom najgledanijem proizvodu, ali baš kao i Netflix – ne objavljuju podatke o gledanosti. Streaming servis još nije objavio datum premijere treće sezone, ali ona se očekuje kasnije ove godine.

Peter Serafinowicz mijenja Patricka Warburtona u novoj adaptaciji apsurdne stripovske parodije klasičnih superheroja. The Tick je zapravo poprilično munjeni tip u plavom spandexu sa iluzijom veličine da je zaštitnik svog grada. Stvar koja ne bi trebala funkcionirati u igranom formatu, ali svejedno je serija iz 2001. godine, jedna iz one kategorije “prerano otkazanih”, došla do kultnog statusa.

Nakon prvotne animirane serije i ove spomenute igrane, ovo je treći pokušaj adaptacije. Amazon je već emitirao prvi dio prve sezone, a drugi dolazi 23. veljače.

 

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861