Trailer: The Runaways dolaze za nešto više od mjesec dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: The Runaways dolaze za nešto više od mjesec dana

Trailer: The Runaways dolaze za nešto više od mjesec dana

Jedna od serija kojima se najviše veselimo ove jeseni je Huluova uzdanica, The Runaways. Bryan K. Vaughan i Adrian Alphona 2003. su predstavili The Runawayssuperherojski strip o grupi mladih ljudi koji su doznali da su im roditelji dio zle kriminalne organizacije, The Pride.

Strip je otkazan nakon osamnaest brojeva, ali odlična prodaja skupljenih izdanja natjerala je Marvel da malo razmisli o svome potezu, pa su se nakon nekoliko mjeseci pauze i vratili. Strip je na koncu otkazan 2009., a među scenaristima u kasnijim izdanjima sudjelovala su i velika imena, poput Jossa Whedona i Christophera Yosta.

Marvel je već ranije pokušao adaptirati strip u obliku filma, ali konačna odluka je ipak pala na seriju i to za Hulu. Šestero mladih i nepoznatih glumaca je odabrano, a Hulu je najavio seriju za jesen 2017.

Showrunneri i izvršni producenti Marvel’s Runaways bit će Josh Schwartz i Stephanie Savage (The O.C.Gossip Girl) zajedno sa šefom Marvelovog odjela za televiziju – Jephom Loebom. The Runaways je jedno od najboljih Marvelovih vlasništva, a adaptacija stiže 21. studenog.

https://www.youtube.com/watch?v=Z6_0dJkjFAM

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861