Trailer: Man In The High Castle ima jesenski datum povratka i obnovu za četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Man In The High Castle ima jesenski datum povratka i obnovu za četvrtu sezonu

Trailer: Man In The High Castle ima jesenski datum povratka i obnovu za četvrtu sezonu

Od posljednje epizode Amazonove alternativne povijesne fikcije Man in the High Castle je prošlo skoro dvadeset mjeseci, a od obnove za treću sezonu nešto manje, da bi nakon toliko vremena šutnje Amazon na ovogodišnjem Comic-Conu predstavio prvi trailer za nove epizode s datumom premijere 5. listopada.

Razlog za dugu pauzu između sezona, nasuprot godinu dana između prve dvije, je iznenadni odlazak showrunnera serije Franka Spotnitza sredinom produkcije druge sezone. Čitav cast i produkcijski tim su se za drugi dio uspjeli snaći i dostaviti sadržaj na vrijeme za premijeru, no za treću sezonu je bilo potrebno angažirati novu osobu. Naposljetku je izabran Eric Overmyer, koji je surađivao sa Davidom Simonom na nekoliko epizoda četvrte sezone The Wire, a kasnije s njim radio Treme da bi nedavno bio uključen u prvu sezonu Showtimeove The Affair i već radio za Amazon na seriji Bosch.

Kratki video u nastavku obećaje početak pokreta otpora njemačkoj nacističkoj i japanskoj imperijalističkoj vlasti te okreće seriju SF-ičnim storylineovima, a glumačkoj postavi će se u novoj sezoni pridružiti Laura Mennell (Alphas) i Jason O’Mara (Agents of S.H.I.E.L.D.).

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861