Veronica Mars će se vratiti… jednog dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Veronica Mars će se vratiti… jednog dana

Veronica Mars će se vratiti… jednog dana

Iako je Indiewire zalijepio jedan veliki “ekskluzivno” u naslov – od nove Veronice Mars još nema ništa. Nitko nije naručio novu sezonu, nitko nije rekao da će početi snimanje novog filma, a nema čak ni vijesti o novim knjigama. Veronica Mars još uvijek je službeno – u limbu.

Međutim.

Dick Casablancas (Ryan Hansen) glavom i bradom, u razgovoru s Indiewireom, poručio je sljedeće: “Voljni smo uložiti napor – mislim, ako moramo to učiniti kao Murder She Wrote u poznim osamdestima – mi ćemo to i učiniti”, rekao je Hansen IndieWireu. “To će se dogoditi.” U istom intervjuu Hansen je odlučio nazvati Kristen Bell koja je rekla da su ona i [tvorac serije] Rob Thomas “u stalnom kontaktu” i da je “puno volje i predanosti da to učine ponovno”.

Bell i Rob Thomas su već u ranijim intervjuima rekli kako su zainteresirani za nastavak u obliku miniserije, a šanse su velike da će se to kad-tad i dogoditi. Kristen Bell je trenutno zauzeta u NBC-jevoj komediji The Good Place, a Rob Thomas radi na četvrtoj sezoni CW-ove serije, iZombie.

Veronica Mars, nekoć davno bili smo prijatelji, ali mi te se sjetimo prilično često.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861