U drugoj sezoni Farga: Ted Danson, Nick Offerman, Kirsten Dunst – serijala.com
Trenutno čitaš
U drugoj sezoni Farga: Ted Danson, Nick Offerman, Kirsten Dunst

U drugoj sezoni Farga: Ted Danson, Nick Offerman, Kirsten Dunst

Dovršen je casting druge sezone Farga, nama druge najbolje serije prošle godine. Znalo se od početka da će serija slijediti antologijski format, pa nas tako u novoj sezoni čeka kompletno nova postava. A ona je: Patrick Wilson, Ted Danson, Jean Smart, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Nick Offerman, Jeffrey Donovan… Slobodno uspoređujte sa lanjskom postavom i razmišljajte koja vam je draža — ali opet je vrlo dobra, bez obzira na sve.

Fargo će u drugoj sezoni biti svojevrsni prequel prošlogodišnjoj priči, jer radnja seli u 1979. godinu. Pratit će zločine u gradu Sioux Falls, koji su nekoliko puta referencirani u prvoj sezoni, gdje će Patrick Wilson glumiti 30 godina mlađeg Loua Solversona, tada policajca koji se vratio iz Vijetnama. Danson će glumiti njemu nadređenog šerifa.

Prva sezona crpjela je inspiraciju iz triju filmova braće Coen — naravno Fargo te No Country for Old Men i A Serious Man, dok će na drugu ponajviše utjecati opet Fargo, jasno, te Miller’s Crossing i The Man Who Wasn’t There. Hawley je prošle godine napisao sve epizode u sezoni, no u idućoj planira podijeliti teret sa ostalim piscima — iako će i dalje biti vrlo involviran u razvoj.

Nova sezona, nova priča, novi glumci i većim dijelom novi likovi u novih deset epizoda. Doduše, sa nešto manje snijega — snimanje počinje sredinom mjeseca i protegnut će se prema proljeću.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861