Treme i Boardwalk Empire traileri – serijala.com
Trenutno čitaš
Treme i Boardwalk Empire traileri

Treme i Boardwalk Empire traileri

Evo nam dva trailera za dvije nadolazeće dugo očekivane HBO-ove serije, Treme i Broadwalk Empire.

Treme, nova serija kreatora The Wirea, Davida Simona i Erica Overmya, dolazi nam ubrzo, 11. travnja. Radnja se odvija u New Orleansu nakon uragana Katrine. U središtu Tremea su glazbenici iz radničkog susjedstva, no serija također istražuje političku korupciju i druge teme. Simon je iz The Wirea pokupio već poznate glumce, Clarka Petersa i Wendella Piercea (rodom iz New Orleansa). Prva sezona ima 10 epizoda, uključujući 80-minutni pilot.

Boardwalk Empire još je jedan veliki HBO-ov projekt, iza njega stoji Martin Scorsese, koji je režirao pilot, a ujedno je i izvršni producent serije. Uz njega je i Mark Wahlberg, koji već duže vrijeme za HBO radi Entourage, a od nedavno i How to Make it in America. Uglavnom, radi se o drami smještenoj u Atlantic City 20/30-ih godina, u doba prohibicije. Poznatija lica uključuju Stevea Buscemia te Michaela K. Williamsa (Omar, The Wire). Razbijene boce (na glavama, jasno), razbijene glave (na šanku, jasno) naznake golotinje i sačmarice u jednominutnom traileru.

2 komentara
  • Odlično. I jedno i drugo. Jako, jako lajkam. Otisli The Wire, Sopranosi i Betlstar, odlaze Lost i Friday Night Lights, ali sva sreća dolazi ovo dvoje, Game of Thrones, a imamo Mad Mene i Breaking Bad. Bojao sam se u jednom trenutku da ce falit kvalitetnih serija ;)

  • Jedva čekam Treme, a nisam ni znao da HBO radi novu mafijašku seriju i to još sa Scorseseom na čelu. YAY!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861