Treće sezone za Westworld, The Handmaid’s Tale i The Good Fight – serijala.com
Trenutno čitaš
Treće sezone za Westworld, The Handmaid’s Tale i The Good Fight

Treće sezone za Westworld, The Handmaid’s Tale i The Good Fight

Jonathan Nolan, Lisa Joy i društvo još malo će zabavljati posjetitelje (i gledatelje) Westworlda jer je kabelski div nakon dvije epizode druge sezone obnovio seriju za treću sezonu. Premijeru sezone gledalo je nešto više od dva milijuna američkih pretplatnika uživo, a taj broj uvećat će se nekoliko puta kad se pribroje sve moguće platforme na kojima je serija dostupna. Prvu sezonu prosječno je pratilo 12 milijuna američkih gledatelja na svim uređajima.

HBO nije spominjao vrijeme povratka, ali scenarističkoj sobi potrebno je mnogo vremena da sklepa deset novih epizoda. Pauza između prve i druge sezone trajala je skoro godinu i pol.

S druge strane, Hulu je obnovio The Handmaid’s Tale, svoju dobitnicu Emmyja i Zlatnog globusa – također za treću sezonu koja bi se trebala emitirati sljedeće godine. Hulu ne objavljuje podatke o gledanosti, ali spomenuli su da je prve dvije epizode nove sezone gledalo “duplo više ljudi” od prošle sezone. Računamo da “Sluškinjinu priču” definitivno gleda određen broj ljudi.

Priču o obnovama za treće sezone zaokružuje CBS All Access i njihov spin-off, The Good Fight. Baš kao i prethodne dvije serije i The Good Fight će se i dalje boriti na streamingu u trećoj sezoni koja bi se trebala pojaviti naredne godine.

Sve tri serije dostupne su kod nas na HBO GO-u.

The Handmaid’s Tale: Gledali smo prve dvije epizode nove sezone

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861