Traileri: Transparent i serija Woodyja Allena ovog rujna na Amazonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: Transparent i serija Woodyja Allena ovog rujna na Amazonu

Traileri: Transparent i serija Woodyja Allena ovog rujna na Amazonu

Streaming servis Amazon se polako približava daleko popularnijem Netflixu po broju serija u svojoj ponudi, no, za razliku od njega, Amazon objavljuje pilote svojih serija nekoliko mjeseci unaprijed. Ovaj tjedan je izbacio datume premijera za većinu svog programa te nekoliko trailera za nove i povratničke serije.

Prvi na redu od novih serija je komedija One Mississippi, komičarke Tig Notaro (Transparent) koja je istovremeno i glavna glumica u ulozi žene koja se nakon dugog niza godina vrati u svoj rodni grad zbog smrti svoje majke. Premijera je 9. rujna, a na seriji je radio i Louis C.K. kao izvršni producent.

Sljedeća komedija je britanski Fleabag o ženi koja pokušava uspjeti u Londonu unatoč svim poteškoćama. U glavnoj je ulozi Phoebe Waller-Bridge (Broadchurch) čija je istoimena predstava predložak za seriju, dok joj se od poznatijih imena pridružuju Olivia Colman (Broadchurch) te Brett Gelman (Married). Premijera je 16. rujna, a prva sezona će imati šest epizoda.

Trenutno najpopularnija Amazonova serija, Transparent, će svoju treću sezonu započeti 23. rujna. Ova izvrsna drama je već ranije obnovljena za četvrtu sezonu sljedeće godine, dok je na ovogodišnjim Emmyjima pokupila čak deset nominacija od kojih se ističu ona za najbolju komediju te najboljeg glavnog glumca za koju je Jeffrey Tambor odnio pobjedu prošle godine.

Za kraj mjeseca je najavljena dugo očekivana serija Woodyja Allena, Crisis in Six Scenes, smještena u 60-te sudeći po prvoj pogledu na seriju s premijerom 30. rujna. Amazon je ovaj put preskočio tradicionalnu narudžbu pilota pa dao Woodyju u ruke cijelu sezonu za koju kaže da će biti jedina u seriji jer “žali svaku sekundu nakon što je pristao na snimanje”. Od glumaca je uključio sebe, Miley Cyrus iz nekog razloga, David Harbour (Stranger Things) te hrpu starih glumačkih imena poput Elaine May i Rebecce Schull.

Za listopad su zakazane premijere dvije nove drame. Goliath će se kao pravnička drama sastojati od deset epizoda 14. listopada, a najviše se ističe zbog svojih zvučnih glumačkih imena kao što su Billy Bob Thornton (Fargo), William Hurt (Damages), Sarah Wynter (24) te Molly Parker (Deadwood, House of Cards). S druge strane, imamo povijesnu dramu Good Girls Revolt smještenu na kraj 60-ih s premijerom 28. listopada, a druga sezona komedije o tenisu Red Oaks dolazi dva tjedna kasnije 11. studenog.

Osim trailera za nove serije, Amazon je objavio i datume premijera ostatka ponude pa nas treća sezona Mozart in The Jungle, djelomično smještena u Veneciji, očekuje 9. prosinca, dok će se povijesna fikcija Man in the High Castle nastaviti 16. prosinca.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861