Traileri: Hap and Leonard, Killing Eve, Good Girls, nova sezona The Good Fight… – serijala.com
Trenutno čitaš
Traileri: Hap and Leonard, Killing Eve, Good Girls, nova sezona The Good Fight…

Traileri: Hap and Leonard, Killing Eve, Good Girls, nova sezona The Good Fight…

Slabo gledana, malo poznata, ali vrlo dobra Sundanceova serija, Hap & Leonard, vraća se u srijedu, 7. ožujka. Riječ je o adaptaciji likova, Hapa i Leonarda, iz popularnih knjiga Joea R. Lansdalea čije naslovne uloge igraju James Purefoy (Rome, The Following) u ulozi Hapa, bivšeg zatvorenika iz radničke klase i Michael K. Williams (The Wire, Boardwalk Empire) u ulozi Leonarda, gay veterana iz Vijetnamskog rata.

https://www.youtube.com/watch?v=q37ZtTXNLcE

BBC America u travnju predstavlja svoju novu seriju, Killing Eve. Sandra Oh u ulozi naslovne Eve, u osmodijelnoj seriji autorice Fleabag, Phoebe Waller-Bridge. Pa to zvuči dobro. Killing Eve je triler o dvije žene, već spomenutoj Eve (Sandra Oh), i Villanelle (Jodie Comer); jednako opsjednute jedna s drugom, u epskoj borbi igre mačke i miša.

Serija se temelji na knjigama Lukea Jenningsa, a seriju je napisala sama Fleabag – Phoebe Waller-Bridge. Premijera je 8. travnja.

https://www.youtube.com/watch?v=dbe3w425o4I

Olimpijske igre napokon završavaju i NBC se vraća emitiranju originalnog programa. Njihova prva nova serija je Good Girls – priču o tri žene koje financijski pokušavaju skrpati kraj s krajem. Odlučuju organizirati nevjerojatnu pljačku supermarketa, a voditelj trgovine kasnije prepoznaje jednu od njih. Christina Hendricks, Retta i Mae Whitman su u glavnim ulogama. Good Girls počinje s emitiranjem sutra.

https://www.youtube.com/watch?v=_CkIfs1bAhg

NBC će 8. ožujka početi prikazivati novu komediju Mindy Kalling, Champions. Vince je neženja i vlasnik teretane koji živi s bratom. On živi jednostavnim životom i izlazi s brojnim ženama sve dok mu jednog dana na vrata ne pokuca Priya, njegova srednjoškolska djevojka s njihovim petnaestogodišnjim sinom.

https://www.youtube.com/watch?v=mhQvWnFSxq0

Na CBS All Access se konačno vraća The Good Fight – točnije, druga sezona imat će svoju premijeru 4. ožujkaThe Good Fight je, kao i svoja matična serija The Good Wife, pravničko-politička drama o ženi koja se nakon skandala vraća odvjetničkoj karijeri. Za razliku od dobre žene Alicie Florrick, u The Good Fight pratimo njenu nekadašnju šeficu, mentoricu i sada bivšu prijateljicu, Diane Lockhart.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861