Trailer: Promjene u četvrtoj sezoni Homelanda – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Promjene u četvrtoj sezoni Homelanda

Trailer: Promjene u četvrtoj sezoni Homelanda

Popularna Showtimeova špijunska drama Homeland najesen ulazi u novu sezonu, povratkom u svoje početno stanje, fokusirajući se više na špijuniranje, terorizam i Carrie, tajnu agenticu CIA koju glumi Claire Danes. Snimanje je počelo sredinom lipnja u Južnoafričkoj Republici.

Trenutno emocionalno stabilna Carrie će prihvatiti novi zadatak na Bliskom istoku, ali će morati ostaviti dijete koje je imala s Brodyjem. Njezin bivši šef Saul (Mandy Patinkin) će se također naći na Bliskom istoku, ali producenti usput teasaju zamjenu uloga šef-agent između Carrie i Saula. Također spominju moguću vezu Carrie i Quinna (Rupert Friend), koji joj pomaže na zadatku u Pakistanu.

Podijeljene su nove uloge među kojima su Corey Stoll (House of Cards), Suraj Sharma (Life of Pi) i Laila Robins (In Treatment). Brodyjeva žena Jessica (Morena Baccarin) i kćerka Danna (Morgan Saylor) se neće pojavljivati u ovoj sezoni.

homeland_s4_poster

8 komentara
 • Finale treće sezone je bilo sjajno.
  Što se tiče nove, trejler deluje je ok i ovo “Brodyjeva žena Jessica (Morena Baccarin) i kćerka Danna (Morgan Saylor) se neće pojavljivati u ovoj sezoni.” nagoveštava da bi mogli da imamo odličnu sezonu.

  • Tako je, sestro slatka :)
   Sto se mene tice, najjaci utisak je ostavilo Brodijevo vesanje. Maestralan kraj sezone. Dena je mnogo kocila seriju, to jest njen lik. Nadam se da ce Homlend opravdati ocekivanja!

 • Nemam nikakva očekivanja jer sam ih imao i od treće sezone pa smo dobili što smo dobili, ali četvrta sezona bi morala biti bolja

 • kraj trece je bio bas odlican, taman za zavrsetak serije. tesko da ce ova nadmasiti proslu…

 • Treća sezona je završila Homeland…

  Ovo mi po svemu djeluje kao nova serija istih likova… Jer će cijela priča biti potpuno nova

 • A što je s Brodyjem? Njega više nema, a serija se temeljila na njegovom slučaju. Ovo mi više onda izgleda kao spunica.

  • zato kažem gore, ovo je nova serija s novom radnjom, jedino što ima 3 ista glavna lika

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861