Trailer: Moriarty se vraća u četvrtoj sezoni Sherlocka – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Moriarty se vraća u četvrtoj sezoni Sherlocka

Trailer: Moriarty se vraća u četvrtoj sezoni Sherlocka

Iako nas je ove godine autor serije, Steven Moffat, počastio s viktorijanskim Sherlock specijalom The Abominable Bride, nije odgovorio na brojna pitanja postavljena finalom treće sezone jer specijal nije bio povezan sa serijom.

Još u siječnju 2014. godine, Moffat i BBC su potvrdili da će se Sherlock vratiti sa četvrtom i petom sezonom te da je Benedict Cumberbatch potpisao ugovore za obje nadolazeće sezone, ali zbog brojnih drugih obaveza glumaca i showrunnera snimanje se odgađalo do travnja ove godine.

Moffat je na kraju održao svoje obećanje pa na zadnjem danu Comic-Cona predstavio trailer za dugo očekivanu četvrtu sezonu najavljenu za 2017. bez točno određenog datuma. Nova sezona će vratiti već poznatog Sherlockovog neprijatelja Moriartyja, dok će se pridružiti i Toby Jones (Wayward Pines) kao glavni zlikovac sezone, no nije još poznato koji.

2 komentara
    • Ispravka: Nije bio izravno povezan s radnjom serije.
      Jeste da su određene scene bile smještene u sadašnjosti, ali bez ikakvog utjecaja na radnju serije jer se cijela epizoda fokusirala na slučaj u viktorijanskoj Engleskoj.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861