Trailer: Impresivna drama Transparent ulazi u drugu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Impresivna drama Transparent ulazi u drugu sezonu

Trailer: Impresivna drama Transparent ulazi u drugu sezonu

Još se jedno veliko prošlogodišnje iznenađenje vraća u svojoj drugoj sezoni ove godine – Transparent. Od svoje je premijere serija pokupila mnoge nominacije, pohvale kritičara te osvojila brojne nagrade poput Zlatnog globusa za najbolju komediju, dok je Jeffrey Tambor dobio isti za najboljeg glavnog glumca, a nedavno je nagrađen i Emmyjem.

Transparent je naručen tijekom drugog “vala” pilota koje Amazon izbacuje svakih nekoliko mjeseci, a onda za one najgledanije naruči cijelu sezonu, u ovom slučaju od 10 epizoda. Jill Soloway, autorica serije, je otkrila kako je inspiraciju dobila iz stvarnog života kad joj je njezin otac izjavio da je transgender pa je zbog toga odlučila napraviti seriju koja će se baviti temama poput transseksualnosti i ravnopravnosti spolova.

Druga će sezona djelomično maknuti fokus sa Maure te više istraživati ostale likove i njihove međusobne odnose koji su savršeno postavljeni u prvoj sezoni. Premijera je ovim trailerom pomjerena na 11. prosinca, a ako već niste, sad je odlično vrijeme da pogledate i prvu sezonu koju smo i mi recenzirali.

https://www.youtube.com/watch?v=CluxHR9pkdQ

Nešto ranije, 20. studenog, na Amazon dolazi 10 epizoda njegove najnovije povijesne fikcije Man in the High Castle smještene u svijet gdje su Saveznici izgubili Drugi svjetski rat, a Amerika je podijeljena na japansku i njemačku vlast.

3 komentara
  • Jedva čekam!!!
    Ovog sam ljeta doslovno u jednom dahu pogledao cijelu prvu sezonu i koji se put slatko nasmijao i ponekad gorko zaplakao, definitvno preporuka svima!!!

    • Paa, prilicno sjebano zapravo, posto su se dva mikrofona odsinkronizirala i jos k tome je jedan od njih valjda lose bio spojen pa po dijelovima ima sumove tako da ce malo potrajati popeglavanje (i mozda se po dijelovima nece najbolje cuti), ali biti ce spreman danas ili sutra.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861