Trailer: Halt and Catch Fire dramatizira računalnu industriju osamdesetih – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Halt and Catch Fire dramatizira računalnu industriju osamdesetih

Trailer: Halt and Catch Fire dramatizira računalnu industriju osamdesetih

Računalna industrija prečesto je masakrirana u holivudskoj industriji, a “hakiranje” je jedan od najizlizanijih, najlijenijih plot deviceova od kojih zaboli glava svakog gledatelja koji barem zna numerirati stranice u Wordu… Ako ste jedni od onih koji do Serijale dolaze tako da Googlaju “serijala”, vjerojatno vas to ne brine previše, no mi ostali uvijek smo skeptični kada se film i televizija hvataju konpjutora.

Osim povijesne drame Turn, smještene u vrijeme Američkog rata za neovisnost, koja kreće ove nedjelje, AMC ovih mjeseci na rasporedu ima još jednu novu seriju. Halt and Catch Fire još je jedna povijesna serija, ovog puta smještena u nešto bližu prošlost — osamdesete i vrijeme rapidnog razvoja osobnih računala.

Radnja se odvija kroz oči tri glavna, potpuno fikcionalna lika – vizionara i bivšeg IBM-ovog izvršnika (Lee Pace, Pushing Daisies), “nekad sjajnog inžinjera” (Scoot McNairy, Killing Them Softly, Argo) i nepredvidivog čuda od djeteta (Mackenzie Davis, Breathe In). Ansambl predvodi Lee Pace, poznat vam kao The Piemaker iz Pushing Daisies. AMC je konačno objavio prvi trailer serije koja čeka ljetnu premijeru — bez brige, naravno da su stavili najotrcaniju pjesmu koju su mogli: 

https://www.youtube.com/watch?v=1x6LXh4iPws

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861