The Leftovers: Nova serija Damona Lindelofa u lipnju na HBO-u – serijala.com
Trenutno čitaš
The Leftovers: Nova serija Damona Lindelofa u lipnju na HBO-u

The Leftovers: Nova serija Damona Lindelofa u lipnju na HBO-u

Prošle jeseni je HBO naručio fantastičnu dramu The Leftovers, a sada ju je konačno uglavio na svoj raspored. Prva serija Damona Lindelofa nakon završetka Losta svoju premijeru imat će 15. lipnja, odnosno istog dana kada i finale četvrte sezone Igre prijestolja.

Radi se o adaptaciji istoimene knjige koja promatra zbivanja nakon što je dio ljudi nestao za Zemlje — a prati ljude koji su preostali. Autor izvornika, Tom Perotta, su-scenarist je pilot epizode, koju režira Peter Berg (Friday Night Lights). HBO je naručio 10-epizodnu prvu sezonu, a Lindelof će nastaviti rad na seriji kao showrunner.

U glavnim ulogama su Justin Theroux, Liv Tyler i Christopher Eccleston. Theroux je prvo ime serije kao načelnik policije koji pokušava održati barem privid reda i stabilnosti u svijetu koji je pred raspadom.

Mi na Serijali smo prilični zagovornici Losta (pritom svjesni i njegovih mana), pa možete pretpostaviti koliko nas veseli kolaboracija Lindelofa i HBO-a. Slobodno budete u krivu što se kontroverznog završetka tiče, no Lindelof je talentirani pisac i to prilično samosvjestan i duhovit. Još uvijek nam fali na Twitteru…

Usput, tjedan potom kreće i finalna sezona True Bloda — u nedjelju, 22. lipnja.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861