Trailer: David Simon se vraća na HBO novom mini-serijom – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: David Simon se vraća na HBO novom mini-serijom

Trailer: David Simon se vraća na HBO novom mini-serijom

Šestodijelna mini-serija Show Me a Hero povratak je Davida Simona na HBO, ali ne i na televiziju jer HBO nije televizija, jel’. Zvuči kao nešto što bi David Simon radio, a bome tako i djeluje u prvom traileru. Adaptacija istoimenog romana prati najmlađeg američkog gradonačelnika u osamdesetima, koji je federalnom odlukom primoran započeti izgradnju socijalnih stanova usred kvarta u kojem prevladava bjelačka srednja klasa. Slijedi rasna podjela, strah, rasizam, ubojstva i politiziranje koje vodi gradonačelnikovom padu.

U glavnim ulogama su Oscar Isaac (Star Wars: The Force Awakens, Ex Machina) kao spomenuti gradonačelnik, Catherine Keener (Being John Malkovich), Terry Kinney (Oz), Jim Belushi te Winona Ryder. Mini-serija kreće 16. kolovoza prvom dvjema epizodama, a HBO će emitirati duple epizode kroz naredna dva tjedna.

Simon je za HBO već snimio dvije mini-serije; The Corner (2000.) o dilerima zapadnog Baltimorea te Generation Kill (2008.) o marincima u invaziji na Irak. Naravno, tu je nezaobilazni The Wire kao njegova najpoznatija serija te preklani završeni Treme.

https://www.youtube.com/watch?v=uj5Nt-HoBhw

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861