Trailer: Četvrta sezona House of Cards za manje od mjesec dana – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Četvrta sezona House of Cards za manje od mjesec dana

Trailer: Četvrta sezona House of Cards za manje od mjesec dana

House of Cards je u redu serija. Treća sezona serije bila je lošija od prve dvije sezone. I dok je pojedinci dižu u nebesa kao da se radi o najboljoj stvari nakon punjene vješalice, od nas nećete čuti velike hvalospjeve. Kada sam već spomenuo hranu, ekvivalent ovoj seriji bila bi tuba Pringlesa. Kada jednom otvorite ne možete prestati jesti dok vam šaka ne dotakne dno, a vi počnete bubnjati po tubi kao da se radi o bongo bubnju.

Uglavnom, Netflix je predstavio trailer za četvrtu sezonu čiji je istovar 4. ožujka, a streaming servis već je obnovio seriju za petu sezonu, bez njenog showrunnera Beaua Willimona.

5 komentara
  • Iako serija nije više dobra kao na samom početku, i dalje je volim pogledati, vjerovatno zbog Spaceya.
    Uvijek cijelu sezonu dosta brzo pogledam. Možda ova sezona opet vrati onaj duh iz prve. Radnja izgleda malo bolje nego u prošlim sez.

  • Meni je zapravo treća sezona bila bolja od druge. Već sam pisao o tome, svidjelo mi se kako su malo humanizirali likove i kako im nije sve išlo od ruke.
    Ovi zagriženi fanovi serije su zapravo razočarani trećom a druga im je bila super i mislim da to najbolje govori da sam u pravu.

  • Treća sezona je bila najlošija, jedino dobro što je iznjedrila jest Lars Mikkelsen. Potrošili su pola epizoda na Douga i onu žensku iako je svima bilo jasno kako će to završiti, vidljiv nedostatak ideje

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861