Trailer: Amazonova povijesna fikcija, Man In the High Castle – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Amazonova povijesna fikcija, Man In the High Castle

Trailer: Amazonova povijesna fikcija, Man In the High Castle

Već u drugoj godini produkcije vlastitih serija, Amazon je digao Zlatni globus za najbolju seriju, a sada bi možda mogao stvoriti i hit. Transparent je odlična serija, ali vrlo nišna i nekomercijalna, no u posljednjem pilot ciklusu The Man In the High Castle bio je njihov dosad najgledaniji pilot — naravno da su je brzo i naručili za prvu sezonu.

Najbolje reakcije kritike i publike u posljednjem Amazonovom pilot krugu početkom ove godine pokupio je upravo pilot The Man in the High Castle, adaptacija romana Philipa K. Dicka. Povijesna fikcija smještena je u svijet gdje su Saveznici izgubili Drugi svjetski rat, a Amerika je podijeljena na japansku i njemačku vlast.

Pilot i druga epizoda prikazani su pred publikom na Comic-Conu, a mi ostali smrtnici morat ćemo kratiti vrijeme gledanjem prvog pravog trailera (ili samo pilota, koji je već pola godine dostupan). Serija još uvijek nema definiran datum premijere, ali očekuje se ove jeseni.

3 komentara
  • A onak… Ideja je super, ali pilot me ostavio prilicno nezainteresiranim. Ne znaci da necu pratiti seriju, ali da nesto gorim za time da sto prije krene, bas i ne.

  • mislim da sam gledao film iz 90ih sa istom tematikom, neznam da je bio baziran na dickovoj priči ali bio je jako zanimljiv

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861