Rectify, jedna od najpotcjenjenijih serija, obnovljen za četvrtu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Rectify, jedna od najpotcjenjenijih serija, obnovljen za četvrtu sezonu

Rectify, jedna od najpotcjenjenijih serija, obnovljen za četvrtu sezonu

Treća sezona krenula je pred par dana, a kanal Sundance obnovio je Rectify par sati prije njene premijere. To su jako dobre vijesti za seriju čiji bi fanovi itekako strepili u iščekivanju vijesti o obnovama, da se emitira na praktički bilo kojoj drugoj mreži. Jedna od najtiših serija televizije, mirna i emotivna drama vratit će se iduće godine sa još šest epizoda. Izgleda su autor Ray McKinnon i Sundance usuglasili da je to optimalan broj epizoda, nakon što je serija lani iznimno imala produljenu sezonu od 10 nastavaka.

Ovo je jedna od najboljih serija na televiziji, rekli smo vam to svaki puta kada smo imali priliku, a ovo je još jedna prilika. To je jedna od najboljih serija na televiziji. Kao što je Hannibal jedinstven na televiziji zbog svoje astetike, tako je i Rectify jedinstven svojim mirnim i kontemplativnim tonom, kao spora karakterna studija o čovjeku koji preispituje svoj život po izlasku iz zatvora gdje je proveo gotovo dva desetljeća.

6 komentara
  • Fantastična vijest, pogotovo nakon otkazivanja Hannibala. Bila bi katastrofa da su obje serije otkazane.

  • od prve epizode sam znao da će mi biti među najdražim serijama, najzanimljivije mi danielova začuđenost nekim stvarima koje su danas dominantne a u njegovo tinejdžersko doba nisu postojale, po meni dovoljan dokaz da je život u 80-ih i 90-ih bio mnogo jednostavniji i tu se mogu poistovijetiti s njime jer sam demotiviran današnjom sefie generacijom. da, i meni je iznenađenje da će potrajat najmanje 4 sezone jer je izrazito nekomercijonalna serija i puca na široke mase, bojao sam se da će naslijediti sudbinu druge najpodcjenjenije serije tv-a utopie

  • Bio sam oduševljen prvom sezonom, druga je bila odlična, ali ipak lošija od prve, a treća je zasad osjetno pala. Hannibal je pak postao dosadan dozlaboga. Isfuravanje plitke dubinske oštrine i ograničene holivudske teal-orange palete boja već odavno je prestalo biti dovoljan razlog za pratiti seriju. Inovativne serije moraju i dalje inovirati da bi ostale zanimljive – ove su se zapustile.

  • eventualno prva sezona za one sklone sporom ritmu i jakih živaca za iritantne likove.
    jedini, životan, interesantan lik je sestra. ostatak ima podjednaku količinu psiho probema kao i glavni lik, čije rasplitanje traje toliko sporo, i mrcvrajuće, da čovjek brzo gubi interes. osim ako nije mazohist.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861