The Terror i Lodge 49 se vraćaju u kolovozu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Terror i Lodge 49 se vraćaju u kolovozu

The Terror i Lodge 49 se vraćaju u kolovozu

Osim što je efektivno otkazao Preachera — AMC je najavio i nove sezone svoje dvije sjajne prošlogodišnje serije: The Terror i Lodge 49. The Terror je zaradio i sufiks — Infamy — a njena antologijska narav znači da ćemo u drugoj sezoni dobiti sasvim novu priču.

Druga sezona odigravat će se za vrijeme Drugog svjetskog rata i bit će usredotočena na nadnaravnu neman koja sije strah među japansko-američkom zajednicom od njihova doma u južnoj Kaliforniji preko radnih logora pa sve do rata na pacifičkom frontu. Josef Kubota Wladyka (Narcos) zaposlen je na mjesto redatelja prve epizode nove sezone kojoj je autorski dvojac Alexander Woo (True Blood) i Max Borenstein (“Godzilla”). Soo Hugh i David Kajganich prepustili su uzde gore navedenom dvojcu za drugu sezonu, a pretpostavlja se da će novi izvršni producenti preuzeti seriju ako zaradi obnovu za treću sezonu.

S druge strane svoje programske sheme – AMC je najavio novu sezonu svoje slabo gledane, vrlo spore, sanjive, egzistencijalne, ali fantastične serije, Lodge 49. Smještena u Long Beachu u Kaliforniji, serija prati bivšeg surfera koji se pridružuje ne-baš-jako-tajnoj loži nakon smrti njegova oca.

Obje serije svoje premijere imat će 12. kolovoza ove godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861