Euphoria dobila trailer i datum premijere, Barry zaslužio treću sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Euphoria dobila trailer i datum premijere, Barry zaslužio treću sezonu

Euphoria dobila trailer i datum premijere, Barry zaslužio treću sezonu

Nakon samo dvije emitirane epizode druge sezone HBO je odlučio obnoviti Barryja za treću sezonu. Serija koja tako nije trebala imati drugu sezonu — upravo je zaradila i treću. Ali druga sezona je prilično dobra i vjerovat ćemo Billu Haderu i društvu. HBO nije objavio kada će se Barry vratiti, ali 99% je sigurno da će to biti upravo u ovo doba sljedeće godine. Druga sezona Barryja se upravo emitira i imat će osam epizoda, baš kao i prva.

Mreža je konačno objavila i datum premijere svoje nove serije, Euphoria. Sa zanimanjem pratimo ovaj projekt jer je riječ o prvoj (barem što se mi možemo sjetiti) HBO-ovoj prime-time seriji koju se etiketira kao “tinejdžersku dramu”. Euphoria je bazirana na istoimenoj izraelskoj seriji, a u glavnim ulogama su Zendaya, Storm Reid, Maude Apatow, Algee Smith i Eric Dane. Sam Levinson je autor američke verzije, a 2017. je napisao “The Wizard of Lies” za HBO. Svoju premijeru imat će 16. lipnja.

Što se same serije tiče — priča prati skupinu srednjoškolaca koji navigiraju kroz svijet seksa, droge i rokenrola. I društvenih medija i tih novijih stvari. Moglo bi ovo biti jako zanimljivo.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861