Disney+ priprema limitiranu seriju o Hawkeyeu i adaptaciju Love, Simon – serijala.com
Trenutno čitaš
Disney+ priprema limitiranu seriju o Hawkeyeu i adaptaciju Love, Simon

Disney+ priprema limitiranu seriju o Hawkeyeu i adaptaciju Love, Simon

Točno je dva tjedna do dolaska tri-sata-dugačkog posljednjeg filma u Infinity sagi. “Avengers: Endgame” dolazi 25. travnja na velika platna, a uzbuđenje je golemo. Marvel i Disney trljaju ruke, a obožavatelji su dobili i potvrdu kako će se Jeremy Renner vratiti kao Hawkeye u limitiranoj seriji za nadolazeću streaming platformu Disney+.

Jasno, ništa posebno o samoj priči ne znamo osim da će pratiti Clinta Bartona kako proslijeđuje štafetu mladoj Kate Bishop. Kate Bishop je nova Hawkeye u Marvelovim stripovima i dio mladih Osvetnika. Iako ništa nije poznato mimo tog detaljčića — sjajno bi bilo kad bi Marvel pokušao adaptirati fantastični Fractionov “Hawkeye” koji je doživio i vrhunsko domaće izdanje.

Osim stripovskih junaka — Disney+ će (ponovno) adaptirati roman Becky Albertalli, “Simon vs the Homosapien Agenda” koji je prošle godine već doživio ekranizaciju u vidu Berlantijevog filma, “Love, Simon”. Elizabeth Berger i Isaac Aptaker, dvojac koji je napisao filmsku verziju bit će izvršni producenti serije za Disney+. Trenutno nije poznato hoće li serija biti nastavak filma, ali izgledno je da će Disney pokušati progurati nove glumce i novi spin na samu priču. A priča prati srednjoškolca Simona koji tek treba otkriti svojim prijateljima i obitelji da je gay i da ne zna tko je anonimni školski kolega u kojeg se zaljubio s kojim se dopisuje preko e-maila.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861