The Following, New Girl, Mindy i Raising Hope dobivaju nove sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
The Following, New Girl, Mindy i Raising Hope dobivaju nove sezone

The Following, New Girl, Mindy i Raising Hope dobivaju nove sezone

Fox je danas obnovio čak četiri serije — frišku (i prilično razočaravajuću, ako smijemo dodati) dramu The Following, te glavninu svojeg humorističnog bloka utorkom, New Girl, The Mindy Project i Raising Hope. To je manje-više to što se njihovih očekivanih obnova tiče, a za očekivati je da pregovori za novu sezonu Gleeja traju nešto duže.

Radi se o drugoj sezoni za The Following, koja će opet imati 15 epizoda jer toliko Kevin Bacon želi snimati, također drugoj za The Mindy Project, trećoj za New Girl i četvrtoj za Raising Hope.

The Following je jedina uspješna ovogodišnja nova midseason serija, iako je nakon vrlo dobre premijere gledanost opala, prije nego li se konačno stabilizirala. Dok New Girl ne bilježi podjednako dobru gledanost kao u prvoj sezoni, daleko je najstabilniji dio humorističnog bloka utorkom. Raising Hope je svake godine na klackalici između obnove i otkazivanja, a Fox bi simpatičnu i zabavnu komediju možda otkazao, da je ima čime zamijeniti. Predodređeni hit, The Mindy Project daleko je od očekivanih razina gledanosti, no opet… Nije da Fox ima mnogo alternativa (ili im ne vjeruje; vidi: The Goodwin Games).

Fox je prethodno već obnovio čitav nedjeljni animirani blok (Simpsoni, Bob’s Burgers, Family Guy, American Dad!), ali ne i The Cleveland Show, koji bi trebao biti otkazan. Usto, obnovljeni su Bones i The X-Factor, a otkazani Ben and Kate i The Mob Doctor. Touch će vjerojatno biti otkazan, a The Goodwin Games, sitcom autora How I Met Your Mother, pripremljen je za neuspjeh pošto kreće krajem svibnja, po završetku “regularne” sezone.

6 komentara
  • Super za Raising Hope i ne bih rekao da je baš na klackalici jer gledanost je zasad stabilna (od 1.5 do 1.7 se kreće) što je za Fox očito zadovoljavajuće jer je serija imala sličnu gledanost i prošle godine..

    Inače moram priznati da mi je Raising Hope nakon 3. sezone (malo kasnim, na sredini sam) možda čak sada i bolja od Earla koji koliko god je imao genijalnijih momenata u usporedbi s Chanceovima toliko je nakon druge sezone bio poprilično nekonstantan (i na kraju realno dosta pala kvaliteta) dok to ovdje barem meni, nije slučaj. Stvarno to što piše, simpatična komedija.

  • New Girl ima odlicnu drugu sezonu (SPOILERI poljubac izmedju Nika i Dzes, pa kako su razresili to tj. nisu i sad su uvrnuti jedno oko drugog), dok mi je Mindy tako-tako.. Nije lose, gledam svaku epizodu, ali mi nije ni bas sjajna da je moram odmah gledati kao NG.. Sve u svemu, nadam se da ce Mindy doziveti svoj puni potencijal jer je Mindy kao pisac odlicna (sjajne epizode za Office je napisala, koji sam poceo gledati od skoro i zavrsio cetvrtu sezonu. Office je genijalan! Jako me raduje sto imam jos bar tri sezone odlicnosti, dok je Stiv Karel u seriji, mada cu nastaviti da gledam i one osrednje epizode kad ode njegov lik): Inace, Nik je za drugu sezonu NG ono sto je Smit bio u prvoj, pravi break out lik, genijalno smesan u svojoj mrzovoljnosti.. A koliko me je samo nervirao u prvoj sezoni.. :) Following mozda odgledam kad se zavrsi sezone, nije mi bas prioritet kad sam cuo kakave su reakcije, mada sam mu se radovao pre pilota s obzirom na Bejkona i radnju, ali sam cekao da vidim da li ce imati jos sezona. Mozda bi bio bolji da je mini serija. Ne znam zasto ne pokusavaju kao Britanci vise mini serija (npr American Horror Story cija je druga sezona sjajna), mada i Britanci znaju da zeznu kad krenu po americkom sistemu, pa imamo sjajnu prvu sezonu Downtona, gde je trebalo stati, osrednju drugu i uzasnu trecu, a ko zna kakva ce cetvrta tek biti..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861