The Defenders na AXN-u – serijala.com
Trenutno čitaš
The Defenders na AXN-u

The Defenders na AXN-u

Domaći HBO obavještava kako će se od četvrtka, 25. studenoga, na njihovom AXN kanalu moći pratiti The Defenders (Obrana). Prva epizoda ekskluzivno će se moći i streamati tjedan dana od TV premijere na njihovom sajtu (www.axn.com.hr). Našu recenziju pilota možete pročitati ovdje. Priopćenje za medije pročitajte u nastavku.

Nova humoristična serija „OBRANA“, sa Jamesom Belushiem i Jerryem O’Connellom u glavnim ulogama, stiže na AXN u Hrvatskoj!

Premijera 1. nastavka: 25. studenog u 21.40h

O SERIJI

Obrana je humoristična drama o dva osebujna odvjetnika u Las Vegasu koji ne prezaju ni od čega kako bi obranili svoje klijente. Nick i Pete dva su mjesna momka sa šarolikom klijentelom koji i dalje traže svoj veliki dobitak. Vlasnici su odvjetničke tvrtke Morelli i Kaczmarek Nick Morelli, ozbiljan odvjetnik koji predstavlja svoje klijente najbolje što zna i umije bez obzira na važnost slučaja, i njegov partner Pete Kaczmarek čija je strast za pravo jednaka njegovoj ljubavi prema brzim automobilima, lijepim ženama i skupocjenoj odjeći. U njihovoj rastućoj tvrtki pridružuje im se nova suradnica Lisa Tyler, nadobudna mlada odvjetnica koja želi zaboraviti svoju prošlost egzotične plesačice i mlađa suradnica Zoey, draga i energična djevojka koja želi zadovoljiti svoje šefove. Sreća im se osmjehnula na poslovnom planu, no na privatnom planu partneri imaju mnogo problema. Pete pretražuje Las Vegas za novim ljubavnim osvajanjima, a Nick se trudi popraviti brak, zbližiti sa suprugom i ostati u životu njihova sina. Bez obzira na slučaj, Nick i Pete žele dokazati da će uložiti sve kad su ulozi visoki kako bi obranili svoje klijente.

O AXN-u

AXN kanal je u vlasništvu Televizije Sony Pictures, koja je jedan od najvećih distributera sadržaja televizijske industrije – proizvodi i distribuira program svih žanrova. AXN kanal vam donosi 24 sata neprekidne akcije kroz aktualnu paletu programa koja obuhvaća najbolje drame, kvizove, TV serije, originalne animirane serije, „primetime“ komedije i  filmove. Velike su šanse da će, zahvaljujući bogatstvu, raznovrsnosti i kvaliteti programa, AXN kanal uskoro postati jedan od vaših omiljenih kanala.

Ove jeseni premjerno možete pratiti dvije vrhunske serije, Obrana (The Defenders) i  Glavna sestra Hawthorne (Hawthorne).

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861