Nove serije: 5/5 za CBS – serijala.com
Trenutno čitaš
Nove serije: 5/5 za CBS

Nove serije: 5/5 za CBS

Ovo se ne viđa često – CBS, trenutno najgledanija mreža u Americi, potvrdila je svoj status naručivši kompletne sezone za sve svoje nove serije – drame Hawaii Five-o, The Defenders i Blue Bloods te sitcome Mike & Molly i Shit My Dad Says.

Vijest stiže mjesec dana nakon starta nove televizijske sezone, koju je obilježila poprilično razočaravajuća grupa novih serija – što kvalitetom, što gledanošću – a serije sa CBS-a jedine su se suprostavile ovojesenskom standardu (barem s aspekta gledanosti). Mreža je ovog svibnja digla veliku prašinu objavivši svoj novi raspored s poprilično velikim brojem riskantnih promjena, pomičući Survivor s četvrtka na srijedu, otvarajući novi comedy block četvrtkom s Big Bang Theoryem na čelu te prebacivajući dva CSI-a na nove večeri.

Problem koji proizlazi iz produživanja svih novih serija jest manjak mjesta na rasporedu za midseason serije – CBS kao rezerve ima dramu Chaos, plesni reality show s Paulom Abdul, spinoff Criminal Mindsa te sitcom Mad Love s impresivnim castom (Jason Biggs, Sarah Chalke, Judy Greer, Tyler Labine). S mreže nisu htjeli komentirati o pronalaženju mjesta za te serije, iako se šuška kako je Shit dobio narudžbu za samo šest dodatnih epizoda umjesto standardnih devet.

Pročitaj još

Dosada su full sezone dobili NBCeve serije Law & Order: Los Angeles, The Event, Chase i Outsourced te FOX-ov sitcom Raising Hope.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2021 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861