Nove serije: 5/5 za CBS – serijala.com
Trenutno čitaš
Nove serije: 5/5 za CBS

Nove serije: 5/5 za CBS

Ovo se ne viđa često – CBS, trenutno najgledanija mreža u Americi, potvrdila je svoj status naručivši kompletne sezone za sve svoje nove serije – drame Hawaii Five-o, The Defenders i Blue Bloods te sitcome Mike & Molly i Shit My Dad Says.

Vijest stiže mjesec dana nakon starta nove televizijske sezone, koju je obilježila poprilično razočaravajuća grupa novih serija – što kvalitetom, što gledanošću – a serije sa CBS-a jedine su se suprostavile ovojesenskom standardu (barem s aspekta gledanosti). Mreža je ovog svibnja digla veliku prašinu objavivši svoj novi raspored s poprilično velikim brojem riskantnih promjena, pomičući Survivor s četvrtka na srijedu, otvarajući novi comedy block četvrtkom s Big Bang Theoryem na čelu te prebacivajući dva CSI-a na nove večeri.

Problem koji proizlazi iz produživanja svih novih serija jest manjak mjesta na rasporedu za midseason serije – CBS kao rezerve ima dramu Chaos, plesni reality show s Paulom Abdul, spinoff Criminal Mindsa te sitcom Mad Love s impresivnim castom (Jason Biggs, Sarah Chalke, Judy Greer, Tyler Labine). S mreže nisu htjeli komentirati o pronalaženju mjesta za te serije, iako se šuška kako je Shit dobio narudžbu za samo šest dodatnih epizoda umjesto standardnih devet.

Dosada su full sezone dobili NBCeve serije Law & Order: Los Angeles, The Event, Chase i Outsourced te FOX-ov sitcom Raising Hope.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861