Što nas čeka na kraju sezone Bonesa? – serijala.com
Trenutno čitaš
Što nas čeka na kraju sezone Bonesa?

Što nas čeka na kraju sezone Bonesa?

Osim što nam početkom travnja stiže okrugla epizodna stotka, a šuška se i o jednom kontroverznom vjenčanju, peta sezona Bonesa nudi još pokoji adut iz rukava.

Entertainment Weekly upozorava na spoilere, no s guštom ih iznosi. Između ostalih, jedna nadolazeća epizoda svojom pričom vodi u rock&roll fantasy kamp, a u dijalozima neće manjkati seksi detalja. Booth i Brennan navodno će “ponoviti pjesmu koju su već otpjevali prethodno u seriji”.

U seriji ima mjesta i za ljubavni trokut Hodgins-Angela-Wendell, koji ove sezone neće proći tako suptilno kao prije. Dapače, stvari se će se poprilično razbuktati u idućim tjednima. Izvršni redatelj detaljnije objašnjava:

To je očito vrlo složen trokut, jer su Hodgins i Wendell jako dobri prijatelji. A sada je Angela nekako usred ove situacije, te razmišlja o svojem odnosu sa Hodginsom.

Ako vam se već sada čini da će ljubavne dogodovštine uzeti previše maha u Bonesu, think again – i Brennan ima svojih problema. Izaći će na drugi spoj sa Hakerom, no nismo baš sigurni da li će to biti prije, tijekom ili poslije Boothove spetljancije sa Catherine Klein.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861