Stiže ruski Prison Break – serijala.com
Trenutno čitaš
Stiže ruski Prison Break

Stiže ruski Prison Break

Ne treba posebno naglašavati da je serija Prison Break bila jedna od najboljih serija viđenih na ekranima, jedinstvena po mnogočemu (trenutno možete posljednju sezonu pratiti na RTL-u), a eto, nema još službeno ni godinu dana otkako je emitirana posljednja epizoda serije, a već stiže remake, odnosno, ruska verzija.

Vodeća Ruska TV-kuća Channel One Russia u suradnji s FOX-om trenutno radi na lokaliziranoj verziji Prison Breaka. Red Square Cinema i Russian Project Studio će biti zaduženi za realizaciju serije, a uposlit će najbolje scenariste i producente kako bi napravili Prison Break za rusku publiku. Serija bi trebala početi ove jeseni, a konkretna glumačka postava se trenutno ne zna, u tijeku je odabir glumaca.

Konstantin Ernst i Denis Evstigneev će biti izvršni producenti, Andrei Malyukov redatelj, a Youri Korotkov šef scenarista. Da, uglavnom nepoznata imena, no kako je riječ o ruskom Prison Breaku za rusku publiku, vjerojatno tako mora i biti.

Originalni Prison Break je ostvario ogromni uspjeh diljem svijeta, a i na domaćim televizijama slovi kao jedna od najgledanijih serija, u nas pomalo nes(p)retno prevedena kao Zakon Braće. Konstantin Ernt, izvršni producent ruske verzije serije potvrđuje kako je Prison Break bila jedna od najbolja serija u proteklih deset godina.

Što, pak, očekivati od ruske verzije? Pa, kako (pre)veliki naglasak stavljaju na svoju domaću publiku, tko zna što će ispasti. Uposlili su najbolje scenariste pa se očekuje izvrsna priča, no teško da mogu nadmašiti original. Budemo vidjeli ove jeseni.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861