Sons of Anarchy dobio petu sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Sons of Anarchy dobio petu sezonu

Sons of Anarchy dobio petu sezonu

Kako je trenutna sezona prikupila dosad najviše gledatelja u premijeri, te malo poobarala vlastite rekorde (25-30% veća gledanost u odnosu na treću sezonu), vijest koju upravo čitate bila je i više nego očekivana. Sons of Anarchy dobiva petu sezonu, a oduševljen je i predsjednik mreže FX, John Landgraf. Kako i ne bi kad su Sonsi trenutno najgledanija serija na kabelskoj iz tjedna u tjedan (doduše, sve do povratka The Walking Deada) te općenito najgledanija serija u povijesti mreže.

Ostalo je još sedam epizoda u aktualnoj četvrtoj, dosad najgledanijoj sezoni, a finale će se emitirati 29. studenog. Naravno, podrazumijeva da će peta sezona imati jednak broj epizoda kao i sve dosadašnje, dakle trinaest. Trenutno smo ravno na polovici planiranog životnog vijeka serije, autor Kurt Sutter više je puta naglašavao svoj plan da odradi sedam sezona, baš poput FX-ovog The Shielda, na kojem je radio prije Sonsa.

4 komentara
  • ovo je odlična vijest. s obzirom da se priča još uvijek dobro drži, i nema tendenciju opadanja, peta sezona mora biti još i bolja..

    • Trecu sezonu sam gledao s gustom vecinu vremena, iako cu prvi reci da nije na razini prve i druge te da je Sutter fulao smjer i tempo. On inzistira da je sezona ključna za nastavak, ali meni je drago da se 4. sezona “vratila korijenima” i otprilike je na tragu prvih dviju.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861