Silicon Valley se vraća u listopadu, a Outlander tek početkom iduće godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Silicon Valley se vraća u listopadu, a Outlander tek početkom iduće godine

Silicon Valley se vraća u listopadu, a Outlander tek početkom iduće godine

Nakon Comic-Cona vrijeme je za još nekoliko ljetnih konvencija za ljubitelje televizije. Na TCA turneji, HBO i Starz su svojim gledateljima dali prve informacije o povratku svojih rado očekivanih serija.

Silicon Valley smo zadnji put na malim ekranima vidjeli u proljeće 2018. godine, što i nije tako davno, no ova tipično proljetna serija će se za šestu i zadnju sezonu pridružiti HBO-ovoj jesenskoj shemi. Kabelski div je za jesen već pripremio dugoočekivanu adaptaciju Watchmena čiji smo prvi trailer imali prilike vidjeti ranije ovog mjeseca, ali i His Dark Materials za kojeg jedino znamo godišnje doba premijere.

Polusatna komedija iz najpoznatije doline u sjevernoj Kaliforniji je rađena pod vodstvom Aleca Berga koji je za ovo proljeće pripremao odličnu drugu sezonu Barryja. Silicon Valley je tako pao u drugi plan pa će u listopadu emitirati svega sedam finalnih epizoda, što je najmanje dosad.

Trailer: Watchmeni preuzimaju male ekrane ovog listopada

S druge strane, Starz je pripremio jednako razočaravajuće vijesti o odgodi premijere svoje povijesne drame. Droughtlander će tako potrajati sve do početka 2020. godine što bi mogla biti najduža pauza između sezona za seriju. Odlična četvrta sezona Outlandera je završila početkom godine, a Starz je samouvjereno obnovio dramu za još barem dvije nove sezone od dvanaest epizoda. Snimanje je započelo ovog svibnja te adaptira petu knjigu iz serijala The Fiery Cross, no zbog gustog rasporeda i planova mreže, za nove epizode ćemo se morati još malo strpjeti.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861