Trailer: Watchmeni preuzimaju male ekrane ovog listopada – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Watchmeni preuzimaju male ekrane ovog listopada

Trailer: Watchmeni preuzimaju male ekrane ovog listopada

Za jesen je HBO ostavio dvije dugoočekivane nove serije – Watchmene i His Dark Materials. Potonja je dobila prvi službeni trailer prije par dana, da bi nas večeras na Comic-Conu počastili prvi pravim pogledom na nove Watchmene, čija je premijera postavljena na listopad.

Za one koji nisu upoznati sa stripovskim materijalom, Watchmen je serija stripova smještenih u alternativnu prošlost gdje se policija okrenula protiv superheroja. U središtu adaptacije se nalazi Regina King kao nova superheroina koja se pridružuje nasilnoj pobuni protiv opresivnog policijskog aparata, a među glumcima će joj se pridružiti Jeremy Irons, Jean Smart, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II i Tim Blake Nelson. Trailer također obećava i ekranizaciju Doctora Manhattana, no glumac iza nje zasad nije poznat.

Damon Lindelof je scenarist i izvršni producent pilota, a zaposlen je i kao showrunner na prvoj sezoni. Casey Bloys, šef programa kabelskog diva, potvrdio je da je iznimno zadovoljan napisanim i viđenim i da je naručivanje same serije prošle godine bila samo formalnost. Nicole Kassell, redateljica nekoliko epizoda HBO-ovih (i Lindelofovih) Leftoversa, ali i raznih epizoda The Americansa, Vinyla, Rectifya, Better Call Saula i American Crimea, sjela je u redateljski stolac za pilot, a služit će i kao izvršna producentica serije.

https://www.youtube.com/watch?v=1yKq1PRvPJQ

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861