The Orville mijenja kurs s Foxa na Hulu, povratak tek krajem 2020. godine – serijala.com
Trenutno čitaš
The Orville mijenja kurs s Foxa na Hulu, povratak tek krajem 2020. godine

The Orville mijenja kurs s Foxa na Hulu, povratak tek krajem 2020. godine

Na upfrontovima u svibnju, Foxu je trebalo najduže da se odluči oko sudbine svoje SF parodije The Orville koju je naposljetku ipak obnovio za treću sezonu. Serija je izvorno krenula kao dio jesenske sheme 2017. godine da bi za drugu sezonu bila premještena na zimu, a razmak između sezona bio skoro godinu dana.

Budući da se komedija ipak nije našla na Foxovom ovogodišnjem jesenskom rasporedu, mnogi su pretpostavili da će slična situacija biti i s trećom sezonom, no na jučerašnjem panelu na Comic-Conu, Seth MacFarlane i predstavnici Foxa su najavili iznenađujuću promjenu. Naime, MacFarlane misli da nove nastavke ne bi stigao pripremiti na vrijeme za midseason i na način kako bi htio, pa je odlučio preseliti seriju na streaming servis Hulu s fleksibilnijim rasporedom. To bi značilo da treća sezona The Orvillea neće ugledati svjetlo dana sve do kraja 2020. godine.

Glavnu je ulogu preuzeo sam MacFarlane kao kapetan broda U.S.S. Orville, na kojem mu se pridružili Adrianne Palicki (Agents of SHIELD), Penny Johnson Jerald (Castle) te Chad L. Coleman (The Walking Dead). Druga sezona je počela koncem prosinca te svojih četrnaest epizoda dovela kraju sredinom travnja. Što se tiče gledanosti, nije baš ispunila očekivanja postavljena u prvoj sezoni, no Foxova obnova za treću sezonu je dokaz da je ipak uspjela izvući deblji kraj te nas zabaviti kao nikad dosad.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861